Brei iets!

Voor de echte geitenbreiers

Lekker wollig verhaal

Breien is alweer een tijdje harstikke fashionable. Op de catwalks struikelen modellen dan ook over de knitwear die knipoogt naar de jeukende truien van je oma. 

Terecht natuurlijk. Er gaat niets boven een kledingstuk, gemaakt van goede kwaliteit wol. En als het dan ook nog eens zelfgemaakt is... Dan ben je pas echt goed bezig. Wolla! We vonden een site met een schaapslading aan breitips en breipatronen voor je. Wel in het Engels. Maar dat lukt wel toch? 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Granny's Finest

Een paar Rotterdamse ondernemers ontdekten dat de skills van oma nu goed van pas komen. Want: breien is tegenwoordig weer helemaal oké

Concert in de huiskamer

Een avondje swingen of rocken, maar geen zin het huis uit te gaan?

Hier word je blei van

Zo’n kaal ei in een kaal eierdopje; het functioneert natuurlijk prima maar écht gezellig wordt je ontbijttafel er niet van. Wij hebben tips om je ei op te vrolijken.

Begin je eigen label

Enige kennis van zaken is natuurlijk ook vereist, maar om je eigen label te beginnen heb je vooral een hele grote inspiratiebron nodig. Waar kun je deze vinden? Dat vertelt Emily hier.