Geheime cocktailbar Door 74

De meest mysterieuze bar van Amsterdam

Borrelen in het geniep

Door 74 is waarschijnlijk de meeste mysterieuze cocktailbar van Amsterdam en omstreken. Zo moet je bijvoorbeeld wel weten waar Door 74 te vinden is want aan de buitenkant is er niets te zien, en op de website vind je enkel een telefoonnummer. Binnenkomen is dus geen vanzelfsprekendheid!

Jaren ’60 luxe

Het interieur van Door 74 staat bekend als buitengewoon stijlvol en doet denken aan een luxe club uit de jaren ‘60. Reserveren is aan te raden in verband met drukte maar let op: je kunt alleen reserveren op de dag dat je Door 74 een bezoek wilt brengen. Dit kan door een sms of voicemail achter te laten op de dag zelf. Zij zullen dan de reservering voor je bevestigen. Enneh… Dan moet je bar dus ook nog ergens zien op te snorren. Good luck!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Culinaire Pinterest Top 3

Voor een beetje culinaire inspiratie kun je een kookboek openslaan, maar je kunt ook online je hongerige hart ophalen. Op Pinterest hebben zich een aantal inspirerende, actieve culibloggers verzameld waaronder… onze eigen Monique!

Organiseer je eigen pop-up restaurant

Een pop-up diner in de planning staan? Piet van BAKrestaurant geeft je tips.

Zo vraag je iemand ten huwelijk

Niet helemaal zeker van een "Ja, ik wil!"? Lees dan even Inges tips om het net iets gemakkelijker te laten verlopen..

Eetcafé Te Koop

Bij eetcafé Te Koop aan de Biltstraat in Utrecht (‘koop ik!’) eet je niet alleen een bordje met liefde gemaakt eten, maar kun je meteen de hele inboedel mee naar huis nemen.