Slaap eens in een molen

Oer-Hollandse overnachting

Beste bed & breakfast van Brabant

Hollandser kan het niet: overnachten in een molen. Op zoek naar een originele of romantische overnachting? Reserveer dan bij Nostro Mulino in Eindhoven. Je hebt er een hele molen volledig voor jezelf. Niet voor niets werd het plekje vorig jaar nog uitgeroepen tot de beste bed & breakfast van Brabant!

Hemelbed

De molen is onder andere voorzien van een romantische slaapkamer met hemelbed en zitkamer met minibar. Ook heb je toegang tot het mechanische deel van de molen. Zeker de moeite waard dus om te bewonderen.

Adres

Nostro Mulino
Boschdijk 1006
5627 AE Eindhoven

Je boekt je nachtje in de molen hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Basisuitrusting voor avonturiers

Bijzondere vakantie adresjes midden in de natuur, vergeet je Leatherman-tool niet..

Kamperen in luxe

Kamperen. Leuk hoor, allemaal. Maar zeg nou zelf: zou het ook niet zálig zijn als je gewoon kunt staan in je tent. Niet met je pleerol over de camping hoeft. En zonder koude voeten in slaap kunt vallen?

Elke dag thuis koken

Je zou het bijna vergeten, maar om je schatje in te pakken hoef je echt niet altijd uit te pakken. Volgens James zijn vrouwen gek op mannen die elke dag koken. Bijkomend voordeel: het stilt je jagersinstict.

Mannen: dit is romantiek

Even geen idee wat je voor romantisch uitje moet regelen voor je schatje? Geen probleem. Hou het klein maar verras haar oprecht...