Slaap eens in een molen

Oer-Hollandse overnachting

Beste bed & breakfast van Brabant

Hollandser kan het niet: overnachten in een molen. Op zoek naar een originele of romantische overnachting? Reserveer dan bij Nostro Mulino in Eindhoven. Je hebt er een hele molen volledig voor jezelf. Niet voor niets werd het plekje vorig jaar nog uitgeroepen tot de beste bed & breakfast van Brabant!

Hemelbed

De molen is onder andere voorzien van een romantische slaapkamer met hemelbed en zitkamer met minibar. Ook heb je toegang tot het mechanische deel van de molen. Zeker de moeite waard dus om te bewonderen.

Adres

Nostro Mulino
Boschdijk 1006
5627 AE Eindhoven

Je boekt je nachtje in de molen hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pluk je eigen boeket

Omdat bloemen van mensen houden en vice versa is het altijd een goed idee om een verse bos blommekes op tafel te hebben staan. En dan het liefst zo’n zomers boeket met van die vrolijke veldbloemen. Daar wordt je humeur namelijk direct beter van!

Slapen In het Wijland

Een caravan of camper ís natuurlijk al een mobiele slaapplek. Maar het kan nog mobieler! Hoe? Door de camping zelf te verhuizen.

Baas over eigen romantiek!

Vrouwen kunnen heus wel net zo romantisch zijn als mannen. Kim weet in elk geval wel hoe ze het speciaal maakt voor Jaap. 

Cookie Art

Op het wereldwijde web word je doodgegooid met cookies, banners en alle ongewenste reclames die daarbij horen. Vinden we niet oké. Kunstenaar Jacques Grégoire vindt dat ook niet oké.