Slaap eens in een molen

Oer-Hollandse overnachting

Beste bed & breakfast van Brabant

Hollandser kan het niet: overnachten in een molen. Op zoek naar een originele of romantische overnachting? Reserveer dan bij Nostro Mulino in Eindhoven. Je hebt er een hele molen volledig voor jezelf. Niet voor niets werd het plekje vorig jaar nog uitgeroepen tot de beste bed & breakfast van Brabant!

Hemelbed

De molen is onder andere voorzien van een romantische slaapkamer met hemelbed en zitkamer met minibar. Ook heb je toegang tot het mechanische deel van de molen. Zeker de moeite waard dus om te bewonderen.

Adres

Nostro Mulino
Boschdijk 1006
5627 AE Eindhoven

Je boekt je nachtje in de molen hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefde is

Valentijnsdag is de dag van de liefde en om de dag nog even extra zoetsappig te maken hebben we de heerlijkste manieren om de liefde te verklaren op een rijtje gezet. Kwijlend van geluk samen verder.

De favo beautyblogs van een beautyblogger

Inspiratie. Je kunt er nooit genoeg van krijgen. Aranka ook niet. Daarom volgt ze een paar leuke blogs om up-to-date te blijven.

Hottentottentipitententerrein

Romantiek hoeft wat ons betreft niet altijd alleen maar met z’n tweetjes te zijn. Het is bijvoorbeeld ook heel romantisch om gezellig met je familie of vrienden op een knusse locatie samen te zijn.

Basisuitrusting voor avonturiers

Bijzondere vakantie adresjes midden in de natuur, vergeet je Leatherman-tool niet..