Pimp je lege wijnfles

Kunst uit de glasbak

Flesje-touwtje

Als je te lui bent om naar de glasbak te sjokken, kun je altijd nog je lege flessen upgraden. Hoe dan? Nou heel erg simpel, gewoon met touw! Een ideaal klusje voor die druilerige zondag.

Hatseflats

Wat je nodig hebt: een bier- of wijnfles - of iets wat erop lijkt, touw in de gewenste kleur en goede secondelijm. Hoe ga je te werk? Maak het glaswerk is eerst goed schoon, smeer de lijm op het flesje rondom. Vervolgens wikkel je de touw om het flesje. Zorg dat die goed vast zit. Even laten drogen en hatseflats: een vaas in een handomdraai, en ook nog eens heel erg low budget! Je oma zal er erg blij mee zijn!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vier carnaval

Alleen een echte Brabander weet hoe je carnaval moet vieren. De Leukste Ondernemer van Brabant weet als geen ander dat je outfit een belangrijk deel is van het plezier dat je zult beleven tijdens carnaval.  

Disney Mania

“Disney Mania” is een prachtige tentoonstelling in het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn over alle scheppingen van Disney.

Tekeningen voor nop

Wil je je interieur een vintage touch geven? Zoek je een mooie illustratie voor een geboortekaartje? Of wil je gewoon uren snuffelen is stemmige plaatjes?

Tattoo op je spullen

Bij Uncover Lab tatoeëren ze met behulp van een lasersnijder unieke designs op allerlei voorwerpen.