Rijksstudio

DIY Rijksmuseum

Bewerk het Melkmeisje

Het Rijksmuseum stoffig en saai? Nee joh. Tegenwoordig kun je het museum namelijk volledig naar je eigen hand zetten, vanuit je luie stoel nota bene. Meldt je aan voor Rijksstudio, verzamel er jouw favoriete historische werken, download ze en pas de schilderijen aan naar eigen smaak en stijl. Alles kan in de digitale Rijksstudio van het Rijksmuseum!

Snor

Je uiteindelijke collectie aan bewerkte kunstwerken - of een deel ervan - kun je delen op Rijksstudio en via andere social media zoals Facebook en Pinterest. DIY museumstilo dus. Kun je eindelijk een keer los gaan op het Melkmeisje van Vermeer. Voeg een tekstballonnetje of snor toe, geef de muur achter haar een vrolijk behangetje of verander de melk in cola. Het kan allemaal. You’re in charge!

Website

Rijksstudio

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

Tattoo koffietafelboek Flash from the Past

Hoe leuk het ook is om zelf een tattoo te nemen, de ruimte is beperkt. Dus dat maakt het ook zo om de tatoeages van anderen te bekijken. Lina spaart tattooboeken en tipt een klassiek exemplaar dat prima op je koffietafel past.

Filmrecensies. Door baby's

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten.

Vlieland truck

Verschillende tochten maken in de Vliehors Expres; een omgebouwde truck die je over zandvlaktes al het moois laat zien wat Vlieland te bieden heeft.