Rijksstudio

DIY Rijksmuseum

Bewerk het Melkmeisje

Het Rijksmuseum stoffig en saai? Nee joh. Tegenwoordig kun je het museum namelijk volledig naar je eigen hand zetten, vanuit je luie stoel nota bene. Meldt je aan voor Rijksstudio, verzamel er jouw favoriete historische werken, download ze en pas de schilderijen aan naar eigen smaak en stijl. Alles kan in de digitale Rijksstudio van het Rijksmuseum!

Snor

Je uiteindelijke collectie aan bewerkte kunstwerken - of een deel ervan - kun je delen op Rijksstudio en via andere social media zoals Facebook en Pinterest. DIY museumstilo dus. Kun je eindelijk een keer los gaan op het Melkmeisje van Vermeer. Voeg een tekstballonnetje of snor toe, geef de muur achter haar een vrolijk behangetje of verander de melk in cola. Het kan allemaal. You’re in charge!

Website

Rijksstudio

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het droomhuis van Nathalie

Iedereen heeft wel een droomhuis in gedachten. Nathalie dus ook. Hoe haar droomhuis eruit ziet? Een beetje van haarzelf en een beetje van het Hidden Hotel in Parijs. Laat je inspireren door de leuke tips van Nathalie!

De beste Hiphop websites

Farid helpt Nederlands Hiphoptalent met hun carrière. Maar ook iemand als hij kan niet zonder de juiste bronnen. Ontdek wat zijn favoriete websites zijn.

Documentaire: Indiegame The Movie

Een computerspel maken is ontzettend ingewikkeld. Als je het goed wilt doen tenminste. Jan zag een docu waarin je ontdekt hoe gek je van games moet zijn om er een te ontwikkelen... 

De stijlvolle vader

Is jouw vader altijd op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste?