Nooit meer slechte foto’s

Professioneel Instagrammen in Utrecht

Instagramwalk

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit. In Utrecht is een speciale workshop ontwikkeld voor deze app, begeleid door Instagramexpert Anna-Maria Giannattasio. Mocht je het nog niet onder de knie hebben of het fotoprogramma nog niet ontdekt hebben; Anna-Maria Giannattasio legt je tijdens een korte workshop uit hoe je bijzondere Instagram-foto’s maakt. Hierna kun je dit zelf in de praktijk brengen. Na de uitleg stap je de stad in met een missie om kekke kiekjes te schieten. In een team of individueel maak je de mooiste en creatiefste plaatjes ever. Afsluitend worden de foto’s uitgebreid besproken en krijg je tips mee. Na deze workshop is fotograferen dus appeltje eitje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Gewoon op pad

En als we dan toch de local gaan uithangen... De leukste plekjes zijn de plekjes die de standaard-toerist nog niet kent. Ook een goede manier om de lokale cultuur te leren kennen, natuurlijk. Maar hoe beland je nou off the beaten track en vind je die pareltjes?

Wandelen op Ameland

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland. 

Leukste bos voor kinderen

Op zoek naar een leuk bos dat de fantasie van kinderen prikkelt? 

Foto der liefde

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond.