Nooit meer slechte foto’s

Professioneel Instagrammen in Utrecht

Instagramwalk

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit. In Utrecht is een speciale workshop ontwikkeld voor deze app, begeleid door Instagramexpert Anna-Maria Giannattasio. Mocht je het nog niet onder de knie hebben of het fotoprogramma nog niet ontdekt hebben; Anna-Maria Giannattasio legt je tijdens een korte workshop uit hoe je bijzondere Instagram-foto’s maakt. Hierna kun je dit zelf in de praktijk brengen. Na de uitleg stap je de stad in met een missie om kekke kiekjes te schieten. In een team of individueel maak je de mooiste en creatiefste plaatjes ever. Afsluitend worden de foto’s uitgebreid besproken en krijg je tips mee. Na deze workshop is fotograferen dus appeltje eitje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sleurkalender

Het zou je maar overkomen: De Sleur. Daar moet je dus even niet aan denken. Met de Sleurkalender van Marloes Toonen is er geen haar op je hoofd die in de sleur zal raken. Hoera!

Lost in Time

Wil je een stad een keer op een andere manier ontdekken? Speel dan Lost in Time, een interactieve, location based game voor iPad.

Stijlvolle sportkleding

Stijlvolle sportkleding vinden is bepaald geen sinecure. Omdat Sylvia Kirschenmann zich al vier keer charmant door het Nederlands kamioenschap snowboarden gesjeesd heeft vragen we haar om advies:

Theater voor niet-theaterfans

Hoe vaak ga je naar het theater? Precies. En dat is jammer, want er is zoveel moois te zien. Hopelijk weet Farid wel precies wat er te doen is. Toch Farid? Hallo?