Nooit meer slechte foto’s

Professioneel Instagrammen in Utrecht

Instagramwalk

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit. In Utrecht is een speciale workshop ontwikkeld voor deze app, begeleid door Instagramexpert Anna-Maria Giannattasio. Mocht je het nog niet onder de knie hebben of het fotoprogramma nog niet ontdekt hebben; Anna-Maria Giannattasio legt je tijdens een korte workshop uit hoe je bijzondere Instagram-foto’s maakt. Hierna kun je dit zelf in de praktijk brengen. Na de uitleg stap je de stad in met een missie om kekke kiekjes te schieten. In een team of individueel maak je de mooiste en creatiefste plaatjes ever. Afsluitend worden de foto’s uitgebreid besproken en krijg je tips mee. Na deze workshop is fotograferen dus appeltje eitje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Voorlezen op afstand

Het is traditie: een verhaaltje voor het slapengaan. Maar wat als je even niet thuis bent, of als opa en oma aan de andere kant van het land een keertje willen voorlezen?

Bungalup Festival

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.

We like art!

Stel je houdt van kunst, maar hebt geen zin om allerlei galerietjes af te struinen om die lege plek op je muur te vullen. En je spaarvarken omkieperen wil je liever óók niet.

Vaarwel zwangerschapskilo's

Romina weet alles over afvallen na je zwangerschap. Oké niet alles, maar wat ze wel wist staat in haar boek 'Vet man, zo'n baby'. Mocht je geen tijd hebben om een boek te lezen, lees dan deze afvaltips.