Daklozen-praat

Rauwe verhalen van de straat

Rondleiding door Utrecht

Behalve dat je ze misschien af en toe wat geld geeft, kom je waarschijnlijk weinig in aanraking met daklozen. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar hun levensverhaal? Volg dan een unieke rondleiding in Utrecht. Winkelcentrum Hoog Catharijne werd vroeger in de nachten overspoeld met daklozen die daar een warm plekje zochten en het Smakkelaarsveld was één grote deal-plek. Nu is dit allemaal in positieve zin veranderd, maar alle verhalen zijn er nog wel. Deze stories kunnen alleen verteld worden door de mensen die het rauwe en bikkelharde dakloze bestaan meegemaakt hebben. De (ex-) verslaafden en daklozen die hun humor en hun hart op de juiste plek hebben, bieden je een rondleiding aan die je niet snel zal vergeten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bruidsjurkenwinkel Covers Couture

Het vinden van een perfecte jurk voor je droombruiloft bruiloft is zo'n beetje het moeilijkste wat er is, Inge helpt je zoektocht te vergemakkelijken.

De lekkerste hamburgers

The city that never sleeps, daar gaat het hart van Bas sneller van bonzen. Als hij een keer voor goed zou verhuizen, dan weet hij het wel.


Stap op de step

Steppen alleen iets voor kinderen? Echt niet!

Veeg je billen af met een polaroid

Omdat een standaard toiletrolhouder ook maar zo ouderwets is, presenteren wij u de POLAROL