Daklozen-praat

Rauwe verhalen van de straat

Rondleiding door Utrecht

Behalve dat je ze misschien af en toe wat geld geeft, kom je waarschijnlijk weinig in aanraking met daklozen. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar hun levensverhaal? Volg dan een unieke rondleiding in Utrecht. Winkelcentrum Hoog Catharijne werd vroeger in de nachten overspoeld met daklozen die daar een warm plekje zochten en het Smakkelaarsveld was één grote deal-plek. Nu is dit allemaal in positieve zin veranderd, maar alle verhalen zijn er nog wel. Deze stories kunnen alleen verteld worden door de mensen die het rauwe en bikkelharde dakloze bestaan meegemaakt hebben. De (ex-) verslaafden en daklozen die hun humor en hun hart op de juiste plek hebben, bieden je een rondleiding aan die je niet snel zal vergeten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tips tegen podiumvrees

Hoe ga je met je zenuwen om vlak voor een optreden? We vroegen aan Yzabel of ze nog goeie tips heeft voor podiumvrees, hoe kan je hier het beste mee omgaan?

De beste netwerkevents

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.

Bungalup Festival

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.

Lopen door Amsterdam

Van onze vrienden van Ctaste komt nu een nieuwe ervaring die je meegemaakt moet hebben: CtheCity.