Dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt

Snuffelen tussen unieke ontwerpen en biologische producten

De Sunday Market

Slenter jij altijd alle hippe markten af op zoek naar unieke hebbedingetjes? Dan moet je zeker even op de De Sunday Market rondsnuffelen in Amsterdam in je zondagse kloffie. Deze markt biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en andersoortige creatievelingen om zichzelf direct aan het publiek te tonen en is geïnspireerd door toonaangevende Londense markten zoals Camden en Portobello. Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst en verrukkelijke biologische producten. Gevestigde namen doen mee, maar ooknieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy alsmede ‘andere’ creatives of collectors die wat moois, leuks of keks te bieden hebben.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

GEEF

Bij Cafe GEEF aan de Sumatraweg in Rotterdam staan er geen prijzen op het menu, maar bepaal je zelf wat je voor je eten betaalt.

Art & Lemonade

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad.

Hoge hak-bestendige uitjes

Zwarte vegen onder je ogen en acute blaren tijdens een romantisch afspraakje zijn natuurlijk behoorlijk ongewenst. Beautyblogger Aranka weet romantische uitjes waar je make-up niet van uitloopt.

Gelukkig oud én nieuw!

Weg met het oude en terug met het nieuwe! Wat is er nu fijner dan met een schone lei het nieuwe jaar in te gaan?