Dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt

Snuffelen tussen unieke ontwerpen en biologische producten

De Sunday Market

Slenter jij altijd alle hippe markten af op zoek naar unieke hebbedingetjes? Dan moet je zeker even op de De Sunday Market rondsnuffelen in Amsterdam in je zondagse kloffie. Deze markt biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en andersoortige creatievelingen om zichzelf direct aan het publiek te tonen en is geïnspireerd door toonaangevende Londense markten zoals Camden en Portobello. Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst en verrukkelijke biologische producten. Gevestigde namen doen mee, maar ooknieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy alsmede ‘andere’ creatives of collectors die wat moois, leuks of keks te bieden hebben.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste cadeaus voor vrouwen

Cadeautjes kopen is soms erg lastig. Gelukkig hebben wij de leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Audiotour door Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord wordt vaak afgeschilderd als de ghetto van onze hoofdstad. Behoorlijk onterecht, als je het de in Amsterdam-Noord gesitueerde redactie van Leukedingendoen vraagt.

Klassieke klanken

Het Muzieklokaal in Utrecht is het eerste proeflokaal van Nederland waar je altijd klassieke muziek hoort. En geloof ons, da’s niet oubollig maar gewoon heel erg relaxed. Naast een menukaart heb je ook een muziekkaart. Hoor je iets wat je mooi vindt, dan helpen ze je verder; alle muziek is namelijk te koop. Op donderdagavond en zondagmiddag zijn er live optredens. 

Hungry People

“Wat moet ik vanavond eten?!”. Herkenbare vraag… Er zijn natuurlijk talloze blogs vol heerlijkheden om even wat eetinspiratie op te doen, maar de Leukedingendoen-redactie is erg fan van het sociale netwerk Hungry People.