"Worst workshop ever"

Of: de kunst van het worst maken

Of je worst lust!

Worstliefhebbers en carnivoren opgelet! Altijd al je eigen saucijsjes of boerenmetworst willen draaien? Dat kan! Tijdens een heuse ‘worstworkshop’ leer je allereerst de theorie van het maken van verse en droge worst. Je krijgt antwoorden op vragen als: ‘Wat gaat er in een worst?’, ‘Waar haal je de ingrediënten?’, ‘Wat voor grappige dingen kun je doen met darmen?’ en ‘Hoe voorkom je dat je komt te overlijden na het eten van je zelfgedroogde salami?’. Vervolgens breng je het geleerde zelf in de praktijk met het bereiden van twee verse worstvarianten die je uiteraard ook op mag eten. Omdat een mens niet enkel van worsten kan leven worden er ook smakelijke delicatessen gemaakt. Uiteraard word er ook droge worst bereid, zodat je een paar weken later je eigen salami aan je vrienden, familie en buren kunt presenteren. Ook krijg je een worstreceptenboekje mee. Worst workshop ever..

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Broeker Veiling

De Broeker Veiling is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen van groenten per afslag begonnen. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast.

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.

Soundtrackcity

Hoe leuk is dit: een wandeling maken door een fijne stad als Amsterdam, Rotterdam of Istanbul met op je mp3-speler de soundtrack van de stad. 

De beste restaurants in Rotterdam

Wat zijn nou de beste en leukste plekjes om te eten in Rotterdam volgens Marcel? Er zijn ontzettend veel tenten waar hij graag komt.