Plantaardig shoppen

Van hilarische garnalen tot vega oestersaus

Ook fijn: proefdiervrije make-up

Plantaardig koken is én niet saai én niet veel gedoe. Dat hebben we van Laura geleerd. Behalve de lekkerste ingrediënten en mooiste recepten verklapt ze hier ook haar favoriete plantaardige shopadresjes.

“Bij de giga toko Dun Yong in de Amsterdamse Stormsteeg kan ik helemaal los gaan; ze hebben er de meest hilarische (en lekkere) vegan garnalen en nepkip, verse tofu, vegetarische oestersaus en alle kruiden en specerijen die je maar kan bedenken. Ik was laatst in Berlijn en daar is zojuist alweer de derde vestiging van Veganz geopend, een geheel veganistische supermarkt met o.a. 2 meter aan plantaardig ijs! Qua non-food raad ik uiteraard onze eigen webshop DopHert Vegan Goods aan, vol plantaardige en proefdiervrije make-up en verzorgingsproducten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Voor de culinaire fijnproever

Gezonder eten en minder snoepen: dat zijn toch elk jaar wel de meest genoemde voornemens. Beginnen doen we dan de maandag na oud & nieuw wel, dan zijn de feestdagen tenminste voorbij… En daar gaat het al mis.

Swingen, shaken en zingen

Dat Brazilianen goed kunnen dansen, komt geheid door het Zuidelijke temperament. Maar wij Nederlanders kunnen stiekem ook heel goed met die heupjes heen en weer bewegen.

Fatbike Experience

Zondagochtend in je bed blijven liggen klinkt enorm verleidelijk, maar geloof ons als we zeggen dat je je na een actieve ochtend een stuk beter voelt.

Lekker wild braden

We houden zéker van groenten en van tofu en andere vleesloze ingrediënten. Maar toegegeven: af en toe een mooi stukje vlees op je bord is ook lekker. Wild vlees, dit keer. Want iedereen weet: als de griepgolf begint aan te trekken, is het seizoen van hert en haas ook begonnen.