Tram-Inn

Overnachting in een tram

Niet vergeten uit te checken

In de Controversy Tram-Inn hoef je niet extra te stempelen als je wilt blijven slapen. De twee trams staan op het landgoed van Frank en Irma Appel en zijn omgebouwd tot vier luxe compartimenten. Ze hebben verschillende thema's: Frans, Italiaans, Engels-Amerikaans. Er is ook een Familietrammetje, geschikt voor vier personen. Elk compartiment is voorzien van zeer luxe douche en toilet, TV en dvd, ingerichte keuken en gaskachel met vuurhaard. 

Een overnachting in de tram kost € 60,- p.p. voor de eerste nacht, € 50,- p.p. voor de tweede nacht, en voor de derde nacht (en daaropvolgende nachten) € 40,-. Inclusief uitgebreid ontbijt.

Contactgegevens

Controversy Tram-Inn
Koningspade 36, Hoogwoud (NH)
T: (0226) 352693
info@controversy.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Blotenvoetenpaden

Blootsvoets, barrevoets, ongeschoeid. Allemaal woorden die hetzelfde zeggen; zonder schoenen wandelen. Verschillende ondergronden in de natuur zorgen voor een unieke belevenis.

Rozentuin

Rozen zijn niet alleen mooi op een vaas, maar wist je dat ze ook erg lekker smaken? In de Rozentuin leer je er alles over.

Nooit meer verdwalen

Tijdens een wandeling door de natuur met een gids hoef je nooit meer te verdwalen en leer je ook nog eens meer over de natuur. Geschikt voor de hele familie!

Cocktails met Van Gogh

Vrijdagmiddagborrel, maar dan leuker én cultureler? Ga naar het Van Gogh Museum, want daar staat je een vrijdagavond bomvol muziek, vj’s, workshops, live performances, theater, rondleidingen en cocktails te wachten.