Tram-Inn

Overnachting in een tram

Niet vergeten uit te checken

In de Controversy Tram-Inn hoef je niet extra te stempelen als je wilt blijven slapen. De twee trams staan op het landgoed van Frank en Irma Appel en zijn omgebouwd tot vier luxe compartimenten. Ze hebben verschillende thema's: Frans, Italiaans, Engels-Amerikaans. Er is ook een Familietrammetje, geschikt voor vier personen. Elk compartiment is voorzien van zeer luxe douche en toilet, TV en dvd, ingerichte keuken en gaskachel met vuurhaard. 

Een overnachting in de tram kost € 60,- p.p. voor de eerste nacht, € 50,- p.p. voor de tweede nacht, en voor de derde nacht (en daaropvolgende nachten) € 40,-. Inclusief uitgebreid ontbijt.

Contactgegevens

Controversy Tram-Inn
Koningspade 36, Hoogwoud (NH)
T: (0226) 352693
info@controversy.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?

De lekkerste muziek apps

Wanneer muziek je werk is neem je dat altijd overal mee naartoe. Dan is het wel zo fijn als je hiervoor een goede app tot je beschikking hebt. Farid selecteerde er een aantal voor je. 

Fluisterboottocht door de Biesbosch

Brazilië heeft de Amazone en Nederland heeft zijn eigen jungle… namelijk de Biesbosch. 

Tips van een smartlapkenner

Onze muzikale Leuke Mensen zaten nét niet helemaal lekker in de smartlap. Da’s jammer, want we hadden graag van ze gehoord wat het levenslied voor ze betekent.