High Beer

High Tea maar dan stoer

Geen macarons maar bitterballen

Mannen, haalt uw harten op. Je kunt als man nu eindelijk ook verantwoord leuten met vrinden. Wij stellen u voor: de high beer. De theezakjes worden vervangen door verschillende soorten bier en de cupcakes door stoere borrelhapjes. De bonus? Tijdens een high beer wordt er niet geneuzeld over kleren en calorieën, maar wordt vlijtig geboerd en gezwegen. Voor een über-mannelijke ervaring kies je voor een high beer midden op de Wallen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland zijn er meerdere cafés die een high beer aanbieden.

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het recept voor eggs benedict

“Ik houd erg van eggs benedict: gepocheerde eieren, met spek, brood en Hollandaisesaus. Als je de eieren doorsnijdt stroomt het eigeel eruit, waar je het brood in kan dippen."

Spelenderwijs proeven met Mangigi

Hannelore was als kind niet gek op groente. Drie keer raden waar haar dochtertje ook niks van moet hebben. Herkenbaar? Gelukkig heeft Hannelore hier iets op gevonden...

Hip Amsterdam

Amsterdam barst van de creatieve ondernemingen, maar sommige zijn net iets specialer dan de rest.

Cavia's knuffelen (of geiten)

Ga naar de kinderboerderij en geef de geitjes, cavia's en konijnen al je liefde.