Boer voor een dag

Een heuse inboeringscursus

Melken, hooien en poep scheppen

Ook zo jaloers op die mannen van Boer Zoekt Vrouw? Zoveel liefdesbrieven, alleen door boer te zijn! Jij krijgt nu de kans op zeker zoveel boerenromantiek: op de Hayema Heerd in Oldehove wordt namelijk een heuse “inboeringscursus” gegeven. Hier leer je alle ins en outs van het echte boer'nlev'n, zodat je aan het einde van de dag aardig ingeburgerd bent in het bestaan op het platt’nland.

Je mag lammetjes aaien, koeien melken en natuurlijk de stallen uitmesten; mouwen opstropen en aan de bak is het motto. Je overall mag je aan het eind van de dag gelukkig wel weer teruggeven.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zwijmelen aan het water

Omdat de kans op mooi weer in juni toeneemt, wordt het ook steeds leuker om met je liefje te vertoeven in de buitenlucht. Wat is er nou romantischer om samen naar te staren dan een zee, meer of rivier?

Rudolph the rednosed dog

Als het héle huis in kerstsferen is, dan kan de hond natuurlijk niet ontbreken.

Fiets door de savanne van de Veluwe

Een rondje fietsen samen met je geliefde. Dat kan in de zomer, maar ook in de winter! Extra romantisch doe je dat in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wie weet spotten jullie tijdens het ommetje fietsen zelfs edelherten, wilde zwijnen, dassen, vossen, en/of mouflons! Dat maakt je date nog nét een stukje spannender.

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.