Boer voor een dag

Een heuse inboeringscursus

Melken, hooien en poep scheppen

Ook zo jaloers op die mannen van Boer Zoekt Vrouw? Zoveel liefdesbrieven, alleen door boer te zijn! Jij krijgt nu de kans op zeker zoveel boerenromantiek: op de Hayema Heerd in Oldehove wordt namelijk een heuse “inboeringscursus” gegeven. Hier leer je alle ins en outs van het echte boer'nlev'n, zodat je aan het einde van de dag aardig ingeburgerd bent in het bestaan op het platt’nland.

Je mag lammetjes aaien, koeien melken en natuurlijk de stallen uitmesten; mouwen opstropen en aan de bak is het motto. Je overall mag je aan het eind van de dag gelukkig wel weer teruggeven.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kids met groene vingers

Iedereen kan het: zijn eigen groenten, fruit en bloemetjes kweken. Alles wat je nodig hebt is een bak met aarde, wat zaadjes, een beetje zon, water en geduld. Ook de ultieme manier om je koters kennis te laten maken met De Natuur en ze te leren waar hun eten nou vandaan komt. 

Schippers van de Kameleon

De Schippers van de Kameleon, wie kent ze niet? Stap aan boord met een echt kameleonfiguur en beleef de spannendste avonturen op het avontureneiland

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.

Eten tussen de kippen

Op buitengoed De Uylenburg waan je je ’s zomers praktisch op het Franse platteland. Helemaal als je aanschuift aan de gezellige bistrotafeltjes van Café du Midi in Delfgauw (in de buurt van Delft).