Boer voor een dag

Een heuse inboeringscursus

Melken, hooien en poep scheppen

Ook zo jaloers op die mannen van Boer Zoekt Vrouw? Zoveel liefdesbrieven, alleen door boer te zijn! Jij krijgt nu de kans op zeker zoveel boerenromantiek: op de Hayema Heerd in Oldehove wordt namelijk een heuse “inboeringscursus” gegeven. Hier leer je alle ins en outs van het echte boer'nlev'n, zodat je aan het einde van de dag aardig ingeburgerd bent in het bestaan op het platt’nland.

Je mag lammetjes aaien, koeien melken en natuurlijk de stallen uitmesten; mouwen opstropen en aan de bak is het motto. Je overall mag je aan het eind van de dag gelukkig wel weer teruggeven.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brommerbios

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op.

Park Sonsbeek tour

Maak een sprookjesachtige wandeling met gids door één van de mooiste parken van Nederland: Park Sonsbeek.

Kubb

Misschien heb je ze al eens in het park gespot: mensen die met een houten stok een rijtje blokjes proberen om te gooien.

Zoeken naar de Big Five

In Nederland geen olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels; ons land kent zijn eigen big five: edelherten, wilde zwijnen, reeën, bevers en zeehondjes.