Rozentuin De Maashof

Rozen op een bedje van sla

Smullen maar

De huidige mens heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van het ontdekken en gebruiken van vuur en de uitvinding van het wiel, naar het eten van bloemen. Juist. Zo zijn rozen echt heel lekker. Als je tenminste weet hoe je ze moet bereiden. In de rozentuin van Landhuis De Maashof, maken ze rozentaart uit eigen tuin. Maar ook rozenbonbons, rozenwijn en rozenconfituur. Je kunt ook kamperen op het terrein, dat wordt gegarandeerd een rozige avond. 

Van 1 april tot begin september elke dag geopend van 10.30 tot 20.00 uur.
Van 1 september tot 1 oktober alleen in het weekend geopend van 10.30 tot 20.00 uur.

Contactgegevens

Landhuis De Maashof
Veerweg 9, Lottum
T: (077) 4631924

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste kerst van Henriette

"Naast dat we samen de buffettafel opmaken met al het lekkers, spelen we altijd een kaart- en/of dobbelspelletje mét oma."

Sint op recept

Laatst mochten we op de redactie genieten van een heerlijke gevulde speculaas. Wij vonden hem te lekker om jullie te onthouden.

Culinair vernuft in Arnhem

Bij Sugar hill in Arnhem vóél je gewoon aan alles dat ze daar verliefd zijn op eten. En die liefde proef je dan ook weer ín je eten – mjam!

Proef de 5 Trappisten fietsroute

Ervaar de smaak van de Trappistenbieren van Vlaanderen en Brabant met deze gave fietsroute speciaal voor alle bierliefhebbers onder ons.  De fietsroute is in totaal 344 km, opgedeeld in 6 deelroutes die je langs 5 trappistenkloosters leidt. Dat is flink doorfietsen dus, maar als je aan het einde een heerlijk koud biertje te wachten staat moet dit wel lukken.