Rozentuin De Maashof

Rozen op een bedje van sla

Smullen maar

De huidige mens heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van het ontdekken en gebruiken van vuur en de uitvinding van het wiel, naar het eten van bloemen. Juist. Zo zijn rozen echt heel lekker. Als je tenminste weet hoe je ze moet bereiden. In de rozentuin van Landhuis De Maashof, maken ze rozentaart uit eigen tuin. Maar ook rozenbonbons, rozenwijn en rozenconfituur. Je kunt ook kamperen op het terrein, dat wordt gegarandeerd een rozige avond. 

Van 1 april tot begin september elke dag geopend van 10.30 tot 20.00 uur.
Van 1 september tot 1 oktober alleen in het weekend geopend van 10.30 tot 20.00 uur.

Contactgegevens

Landhuis De Maashof
Veerweg 9, Lottum
T: (077) 4631924

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lenen van de buren

Stel: je woont op drie hoog en je kunt al een paar maanden niet meer door de ramen kijken omdat ze zo vies zijn. Maarja, je hebt geen ladder en acrobatische taferelen zijn ook weer zo wat. Leen gewoon ’n lange ladder van de buurman via Peerby! Handig.

Brievenbusbloemen

Een bedankje voor je lieve (schoon-)mams? Een berichtje aan die vriendin die aan de andere kant van Nederland woont? Er is weinig zo leuk als iemand trakteren op een lief cadeautje, maar helaas vereist het ook nogal wat organisatietalent...

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

HOOI

Koffie, thee, sap, ontbijt, lunch en tussendoor: HOOI kan eigenlijk altijd. En alles is even lekker en verantwoord, want HOOI haalt haar lekkers gewoon uit de regio. En de taarten bakken ze zelf.