Rozentuin De Maashof

Rozen op een bedje van sla

Smullen maar

De huidige mens heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van het ontdekken en gebruiken van vuur en de uitvinding van het wiel, naar het eten van bloemen. Juist. Zo zijn rozen echt heel lekker. Als je tenminste weet hoe je ze moet bereiden. In de rozentuin van Landhuis De Maashof, maken ze rozentaart uit eigen tuin. Maar ook rozenbonbons, rozenwijn en rozenconfituur. Je kunt ook kamperen op het terrein, dat wordt gegarandeerd een rozige avond. 

Van 1 april tot begin september elke dag geopend van 10.30 tot 20.00 uur.
Van 1 september tot 1 oktober alleen in het weekend geopend van 10.30 tot 20.00 uur.

Contactgegevens

Landhuis De Maashof
Veerweg 9, Lottum
T: (077) 4631924

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker Leuk dineren

Na een dagje hard werken is er soms niets fijners dan gewoon aanschuiven aan een gedekte tafel en zonder poespas te bestellen waar je zin in hebt. Dat kan je natuurlijk doen bij de snackbar om de hoek, maar wij van Leukedingendoen tippen je hier een aantal plekken waar je naast lekker ook gewoon leuk kan dineren!

Worst day of the year

Op zoek naar een culinair festival dat het net even anders doet? Worst day of the year is een aanrader...

Eitje uit een kopje of uit een dopje?

Begin jij je zondagochtend altijd met een eitje, maar wil het bereiden niet altijd vlotten? Leuk Mens Kee van Keetenstijd verklapt hier haar geheim voor het perfecte eitje!

Volg een keramiekcursus

Ben je helemaal klaar met je ironische borduurseltjes en glazuurkillende zelfgebakken cupcakes?