Talent om in de gaten te houden

Van mode tot muziek

Van architectuur tot advertisement

Als er iemand in het epicentrum der culturele hipheid verkeert, dan is het Maurice wel. Hou ze dus in de gaten, die talenten die Maurice stiekem al láng gespot heeft.

“In Nederland verwacht ik op het gebied van muziek veel van The Vagary, een sterke rockband uit Amsterdam, in de architectuur is Archiprix-genomineerde Donna van Milligen Bielke een groot talent en op het gebied van graphic design denk ik dat de ontwerpers van Multitude ver kunnen komen. Wat betreft film ben ik erg benieuwd naar het speelfilmdebuut van regisseur Willem Gerritsen, in de mode is Peet Dullaert een naam om in de gaten te houden en als online ondernemer is Koen Zwaan van start-up HungryPeople een talent. In de wereld van reclame en media zullen de eigenlijk nog heel jonge Boris Nihom van reclamebureau They en Perre van den Brink van Vice nog veel van zich laten horen. Tot slot is qua fotografie het talentnummer van Foam Magazine voor mij de ultieme inspiratiebron.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Laat je profielfoto natekenen door een onbekende

Benieuwd hoe anderen jou zien op basis van je profielfoto? Laat je natekenen door een vreemde.

De leukste kinderkamers

Het huis van interieurblogger en Leuk Mens Seline moet wel één groot feestje zijn. Met fantastische frutsels en leuke meubels leukt zij zonder problemen haar huis op.

De perfecte plek voor online muziek

Niels is zeker 23 uur per dag online, en grasduint in die uren graag door online gigant Spotify. De opbrengst van zijn zoektochten naar toffe nieuwe muzikanten en gave nieuwe platen deelt hij op Perfects, de website die hij samen met Wilbert Leering, Norbert Pek, Luuk Kloosterboer lanceerde.

Zeg het in Emoji

Vind je het geschreven woord ook maar zo-zo? Zeg het met Emoji! Gooi je zinnen in de app SpeakEmoji en er rollen hapklare zinnen in emoticons uit. Je kan er ook de online tool voor gebruiken op de website speakemoji.co.uk.