Slapen in een Hooi-hotel

Dromen over het boerenleven

Neem je eigen slaapzak mee

Hotelbedden liggen zelden goed. Te hard, te zacht, te kort: echt lekker slaap je er niet in. Dat zou in het Hooi-hotel wel moeten lukken. Het ligt heel anders maar voelt echt goed. ‘s Morgens nog even een boerenbuffet van eigen boerderij en je voelt je als hooiboren. Tenzij je allergisch bent en last van hooikoorts hebt natuurlijk, dan is een synthetische matras je beste vriend.

Het Hooi-hotel is open van 1 mei tot 1 november. 
Wel even zelf je kussen en slaapzak meenemen.

Contactgegevens

Landgoed De Barendonk
Millseweg 13, Beers
T: (0485) 316436
info@barendonk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zeg het met letters in steen

Zo mooi heb je spreuken nog nooit gezien. Gebeeldhouwd in steen. Maud Bekaert vereeuwigt je lievelingstekst in bijvoorbeeld een mooie kei.

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Een WOLF in Amsterdam

Een atelier voor kunstzinnig eten, dat is WOLF atelier in Amsterdam. De gerechten én de locatie zijn bijzonder, het atelier is namelijk gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug.

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.