Slapen in een Hooi-hotel

Dromen over het boerenleven

Neem je eigen slaapzak mee

Hotelbedden liggen zelden goed. Te hard, te zacht, te kort: echt lekker slaap je er niet in. Dat zou in het Hooi-hotel wel moeten lukken. Het ligt heel anders maar voelt echt goed. ‘s Morgens nog even een boerenbuffet van eigen boerderij en je voelt je als hooiboren. Tenzij je allergisch bent en last van hooikoorts hebt natuurlijk, dan is een synthetische matras je beste vriend.

Het Hooi-hotel is open van 1 mei tot 1 november. 
Wel even zelf je kussen en slaapzak meenemen.

Contactgegevens

Landgoed De Barendonk
Millseweg 13, Beers
T: (0485) 316436
info@barendonk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tram Inn

Samen slapen in een tram die is omgebouwd tot bed and breakfast. Bestemming: Hoogwoud.

Tijd om naar buiten te gaan

Wat worden we blij van de eerste zonnestalen! We laten de winter achter ons en zijn helemaal klaar voor de lente. Dat betekent: lekker naar buiten, in de tuin, op het balkon, een wandeling maken of het bos in. En laten wij nou de Leukste groene zaken voor je op een rijtje hebben gezet!

Superhippe camper

Eropuit met een vintage campertje en kamperen in een verlaten natuurgebied: het is de droom van velen. Casita on Wheels maakt het mogelijk.

Een bloemetje geven (maar dan anders)

Altijd goed: een bloemetje als cadeau. Maar wel een beetje saai. Gelukkig kun je dit presentje nu ook in een origineler vorm verpakken, met NikoNiko en Botanical Paperworks!