Creatieve inspiratie op doen

Kijken, kijken en kopen

Snuffelen aan moois

Soms vind je inspiratie al bij je eigen voordeur - bijvoorbeeld als een lieveheersbeestje de lente aankondigt op je deurmat - en soms moet je er wat harder naar zoeken. Lisa tipt een hoop craft-events en een reeks magazines waarin zij graag naar moois snuffelt.

Er zijn helaas niet zoveel craft-events maar er zijn wel veel leuke markten waar creatievelingen hun handgemaakte producten verkopen. Daar kun je andere mensen ontmoeten die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en heel veel inspiratie opdoen (en lekker shoppen!).

Bezoek bijvoorbeeld deze markten eens:
- Swan Market in Rotterdam
- Sunday Market in Amsterdam
- Echt Waar Bazaar in Utrecht
- De Utrechste Fabriek in Utrecht
- Holy Stitch in Leeuwarden
- FeelGood Market in Eindhoven

Ook tipt Lisa tipt nog een aantal magazines vol moois:
- 101 Woonideeën
- Mollie Makes
- Uppercase Magazine
- WRAP Magazine
- Klein Format
- Of het online magazine Oh Marie!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Samen spelletjes doen

Bettina is bedenker van CITYMOM.nl, een hotspot & lifestyle website voor (bijna) moeders in de stad. Maar wat doet ze het liefst in haar vrije tijd met vrind en kind?

Kijkduin in Den Haag

In de duinen van Den Haag tref je een bijzonder kunstwerk aan. De Amerikaanse kunstenaar James Turrell heeft er namelijk een soort kunstmatige krater aangelegd van waaruit de bezoeker lekker naar de lucht kan staren.

Freerunnen als een echte Ninja

Freerunnen is een acrobatische ‘ontsnappingstechniek’ waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over obstakels als, daken, muren en hekken. Hoe hoger hoe beter.

Babyconcertjes

Op locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem en Rotterdam kunnen je met je kindje in een ontspannen sfeer samen genieten van mooie muziek.