Creatieve inspiratie op doen

Kijken, kijken en kopen

Snuffelen aan moois

Soms vind je inspiratie al bij je eigen voordeur - bijvoorbeeld als een lieveheersbeestje de lente aankondigt op je deurmat - en soms moet je er wat harder naar zoeken. Lisa tipt een hoop craft-events en een reeks magazines waarin zij graag naar moois snuffelt.

Er zijn helaas niet zoveel craft-events maar er zijn wel veel leuke markten waar creatievelingen hun handgemaakte producten verkopen. Daar kun je andere mensen ontmoeten die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en heel veel inspiratie opdoen (en lekker shoppen!).

Bezoek bijvoorbeeld deze markten eens:
- Swan Market in Rotterdam
- Sunday Market in Amsterdam
- Echt Waar Bazaar in Utrecht
- De Utrechste Fabriek in Utrecht
- Holy Stitch in Leeuwarden
- FeelGood Market in Eindhoven

Ook tipt Lisa tipt nog een aantal magazines vol moois:
- 101 Woonideeën
- Mollie Makes
- Uppercase Magazine
- WRAP Magazine
- Klein Format
- Of het online magazine Oh Marie!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.

DIY Bento box

Geen gezeur meer over korstjes en beleg met deze feestelijke bento box. Want als je je lunchtrommels vult zoals deze Japanse dame dat doet, dan is het bijna te mooi om op te eten.

Slapen in een vogelhuis

De romanticus is natuurlijk op zoek naar het ultieme liefdesnestje. Gelukkig kun je bij De Vreemde Vogel de nacht doorbrengen in een heus vogelhuis. Een slaaplocatie voor de ware tortelduif, noemen we dat.

Make-up voor een romantische bui

Bij het woord make-up denken wij van LDD altijd aan dat liedje van Kinderen voor Kinderen. Maar kinderen en romantiek, dat is geen goede combinatie. Juist. Eh, Serena, take it away!