Creatieve inspiratie op doen

Kijken, kijken en kopen

Snuffelen aan moois

Soms vind je inspiratie al bij je eigen voordeur - bijvoorbeeld als een lieveheersbeestje de lente aankondigt op je deurmat - en soms moet je er wat harder naar zoeken. Lisa tipt een hoop craft-events en een reeks magazines waarin zij graag naar moois snuffelt.

Er zijn helaas niet zoveel craft-events maar er zijn wel veel leuke markten waar creatievelingen hun handgemaakte producten verkopen. Daar kun je andere mensen ontmoeten die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en heel veel inspiratie opdoen (en lekker shoppen!).

Bezoek bijvoorbeeld deze markten eens:
- Swan Market in Rotterdam
- Sunday Market in Amsterdam
- Echt Waar Bazaar in Utrecht
- De Utrechste Fabriek in Utrecht
- Holy Stitch in Leeuwarden
- FeelGood Market in Eindhoven

Ook tipt Lisa tipt nog een aantal magazines vol moois:
- 101 Woonideeën
- Mollie Makes
- Uppercase Magazine
- WRAP Magazine
- Klein Format
- Of het online magazine Oh Marie!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Games voor pacifisten

Games gewelddadig? Sommige zeker. Maar heel veel spellen moeten niets van wapengekletter weten. Jan tipt er een aantal die je gerust kunt spelen als je dienstweigerende oom op de koffie is.  

Complimenten-workshop

Uit een van de vele onderzoeken van Maurice de Hond blijkt dat we graag meer spontane complimenten zouden willen krijgen.

De Leukste dag van Anja

Wat zou je doen als je een dag ál het geld van de wereld had en je helemaal zelf mag weten wat je gaat doen? Anja zou het wel weten…

Blackbird in Utrecht

Hayo houdt van Utrecht, koffie én van vintage fietsen. En laat er nou een reuze fijn koffietentje in de Domstad zijn die van precies dezelfde dingen houdt. Niet zo gek dat je Hayo hier regelmatig een bakkie weg ziet slurpen.