Exotische DIY-trends

Big in Japan

Papiertrend & co

Als ze ergens ter wereld verstand hebben van fascinerende patronen, prachtig papier en stunning stoffen, dan is het natuurlijk in Japan. Lisa legt uit waarom het land van de rijzende zon zeker als inspiratiebron voor iedere crafter zou kunnen gelden!

"Op de een of andere manier zijn ze op craft-gebied in Japan al een stuk verder dan hier. De papiertrend is daar ook zeker vandaan gekomen. Je hebt in Japan een hele hoop schattige winkeltjes vol stempels, papier en andere craft-materialen. Natuurlijk komt het geweldige MT tape (masking tape) ook uit Japan. Nu kan ik je natuurlijk de tip geven om naar Japan te gaan, maar je kunt ook gewoon een aantal fijne Japanse blogs volgen, zoals hellosandwich.blogspot.nl.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

1 procent CLUB

Kennis doneren aan een goed doel? Dat kan. Kies je eigen project uit en houdt rechtstreeks contact met de projecteigenaar.

Best of Lucky TV

Handige buren

Heb je een gat in je lievelingstrui, doet je iPhone raar of heb je gewoon een lekke band? De superhandige site repareer.com brengt mensen met kapotte spullen en handige buren met reparatietalent bij elkaar.

Ontdek kunst via deze blogs

Wanneer je weer eens online rondstruint, vergeet dan vooral niet de kunstblogs die Oscar tipt.