Exotische DIY-trends

Big in Japan

Papiertrend & co

Als ze ergens ter wereld verstand hebben van fascinerende patronen, prachtig papier en stunning stoffen, dan is het natuurlijk in Japan. Lisa legt uit waarom het land van de rijzende zon zeker als inspiratiebron voor iedere crafter zou kunnen gelden!

"Op de een of andere manier zijn ze op craft-gebied in Japan al een stuk verder dan hier. De papiertrend is daar ook zeker vandaan gekomen. Je hebt in Japan een hele hoop schattige winkeltjes vol stempels, papier en andere craft-materialen. Natuurlijk komt het geweldige MT tape (masking tape) ook uit Japan. Nu kan ik je natuurlijk de tip geven om naar Japan te gaan, maar je kunt ook gewoon een aantal fijne Japanse blogs volgen, zoals hellosandwich.blogspot.nl.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weg met sinterklaas

De een vindt het op zijn 50ste nog steeds geweldig, de ander kan die verklede oude man echt niet uitstaan. Hoor jij bij de laatste groep en doe jij er alles aan om 5 december te vermijden, dan hebben wij wat handige 'vermijd-de-sint-tips'.

Kunst kopen is niet eng

Bijzondere galeries en betrokken eigenaars: alles voor mooie kunst aan je muur..

Samen Game of Thrones kijken

Binge-watching: wat een heerlijkheid. Nog eentje dan? In drie avonden een compleet seizoen van je favoriete Netflix-serie er doorheen rammen. Maar 1 probleempje… je kijkt wel alleen.

Het land van de kangoeroes

Wat je vast niet weet, is dat Maaike Ouboter een tijdje in Australië heeft gewoond! Het kan dan wel een tikkie ver weg zijn, zo helemaal aan de andere kant van de wereld, maar toch zijn wij wel benieuwd naar de Leukste plekken van Australië.