Het verwassen bandshirt

Muzikale basisuitrusting

Ook geschikt als huispak

Bij enig muzikaal fanatisme hoort natuurlijk een afgeragde spijkerbroek en een verwassen bandshirt. Helaas komt er in ieder leven een moment waarop je niet meer met dit outfit wegkomt... En dat moment is Niels al enige tijd voorbij, zo vindt hij zelf.

“Bandshirts draag ik niet meer. Ik geloof dat er nog 1 met de hoes van 'Revolver' in m'n kast ligt (na 'Rubber Soul' The Beatles' mooiste hoes en hun beste plaat), maar dat shirt is inmiddels m'n huispak en ziet het daglicht niet. Er komt een moment in je leven dat je niet meer wegkomt met H&M-shirts en Bristol schoenen; dat moment ben ik lang voorbij.”

Slappe kopie
“Bij H&M hadden ze overigens wel een neo-vintage shirt van Fleedwood Mac in de collectie met de cover van het beste album allertijden. Slappe kopie natuurlijk, maar direct besteld voor mijn vriendin en 7 oktober sta ik vooraan in de Ziggo Dome.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Meest romantische album ever

Muziek laat je dansen, versterkt je verliefdheid, geeft je kippenvel of helpt je juist door moeilijke periodes heen. Voor James is er een album dat dit allemaal bij hem teweegbrengt...    

De plek voor epische optredens

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen. Maar klik vooral voor het ‘waarom’...

Heimwee naar de RoXY

Informeer je Isis naar de meest memorabele club, dan komt ‘ie toch weer bovendrijven: die ene onvergetelijke Amsterdamse club, waar je helaas nooit meer voor in de rij kunt staan. Isis legt uit wat de RoXy zo bijzonder maakte.

Beste bandjesscene van Europa

Een ding is duidelijk: Niels is helemaal lyrisch van de Britse muziekscene. En een beetje concurrentie, daar is hij ook niet vies van. Benieuwd naar zijn persoonlijke winnaars?