Het verwassen bandshirt

Muzikale basisuitrusting

Ook geschikt als huispak

Bij enig muzikaal fanatisme hoort natuurlijk een afgeragde spijkerbroek en een verwassen bandshirt. Helaas komt er in ieder leven een moment waarop je niet meer met dit outfit wegkomt... En dat moment is Niels al enige tijd voorbij, zo vindt hij zelf.

“Bandshirts draag ik niet meer. Ik geloof dat er nog 1 met de hoes van 'Revolver' in m'n kast ligt (na 'Rubber Soul' The Beatles' mooiste hoes en hun beste plaat), maar dat shirt is inmiddels m'n huispak en ziet het daglicht niet. Er komt een moment in je leven dat je niet meer wegkomt met H&M-shirts en Bristol schoenen; dat moment ben ik lang voorbij.”

Slappe kopie
“Bij H&M hadden ze overigens wel een neo-vintage shirt van Fleedwood Mac in de collectie met de cover van het beste album allertijden. Slappe kopie natuurlijk, maar direct besteld voor mijn vriendin en 7 oktober sta ik vooraan in de Ziggo Dome.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De bloemetjes & de bijtjes

Ha, met die titel dacht jij natuurlijk meteen aan andere romantische dingen die je met je levenspartner kan doen. 

Verleid door de muziek

Stiekem is Leuk mens Kim toch best wel romantisch in hart, nieren, en… hoe zit het met de oren dan? Want wat maakt jou nou echt tot over je oren aan het zwijmelen, Kim?

Bijzondere muziekblogs

Hoe je tussen de bomen het bos nog kunt zien in de wereld van muziekblogs is soms best lastig. Marcel is streng en deelt alleen de blogs als ze niet alleen over muziek gaan. Hier de blogs die je volgens Marcel echt in de gaten moet houden.. Muziekblogs: ze zijn er in groten getale en ze zijn lang niet allemaal even boeiend. Marcel is daarom streng maar rechtvaardig in zijn selectie van favorieten: als ze niet over muziek gaan en wel over plastic David Bowie-poppen, dan zijn ze door.

Man cave

Wil je met je mannenvrienden even chillen zonder vrouwengemiep over lippenstift en relaties?