Het verwassen bandshirt

Muzikale basisuitrusting

Ook geschikt als huispak

Bij enig muzikaal fanatisme hoort natuurlijk een afgeragde spijkerbroek en een verwassen bandshirt. Helaas komt er in ieder leven een moment waarop je niet meer met dit outfit wegkomt... En dat moment is Niels al enige tijd voorbij, zo vindt hij zelf.

“Bandshirts draag ik niet meer. Ik geloof dat er nog 1 met de hoes van 'Revolver' in m'n kast ligt (na 'Rubber Soul' The Beatles' mooiste hoes en hun beste plaat), maar dat shirt is inmiddels m'n huispak en ziet het daglicht niet. Er komt een moment in je leven dat je niet meer wegkomt met H&M-shirts en Bristol schoenen; dat moment ben ik lang voorbij.”

Slappe kopie
“Bij H&M hadden ze overigens wel een neo-vintage shirt van Fleedwood Mac in de collectie met de cover van het beste album allertijden. Slappe kopie natuurlijk, maar direct besteld voor mijn vriendin en 7 oktober sta ik vooraan in de Ziggo Dome.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lopen door Amsterdam

Van onze vrienden van Ctaste komt nu een nieuwe ervaring die je meegemaakt moet hebben: CtheCity.

Naar de Londense Opera

Nu kun je van de opera- en balletvoorstellingen van The Royal Opera House genieten vanuit je luie bioscoopstoel, op het grote scherm van EYE in Amsterdam.

Toffe DJ’s

Toffe DJ’s: als iemand een betrouwbare bron is voor een blik nieuw (of iets minder nieuw) talent, dan is het Isis wel.

Ultieme liedjes voor een serenade

Van welke muziek wordt Jaap warm? En welke liedje zingt hij het liefst als hij onder het balkon van Kim staat voor een serenade?