Nieuwe Nederlandse talenten

Wie buffelt bereikt wat

Heel erg DIY

Niels is niet alleen een muzikale alleskenner maar ook een alleskunner. Behalve bloggen, boeken schrijven, websites opzetten en festivals organiseren managed meneer Aalberts tussen de bedrijven door ook nog even een aantal grote talenten zoals Only Seven Left en Case Mayfield. Waarom vindt hij nu juist deze muzikanten zo de moeite waard?

“Met Only Seven Left wilde ik samenwerken omdat ik hun online aanpak van nabij volgde en bewonder. Heel erg DIY, creatief en effectief richting hun fans. Niet voor niets schakel ik voor de marketing en promotie van Best Kept Secret Only Seven Left's gitarist Jochem en drummer Bram in; betere zijn er niet in hun vak, daar kunnen marketeers bij Unilever of de Rabobank nog een hele hoop van leren (net als ik).”

Werklust
“Case Mayfield bewonder ik om zijn onafhankelijkheid en zijn volledige focus op en toewijding aan zijn muziek. Al het andere kan hem uiteindelijk gestolen worden. Twee albums binnen 1 jaar, ook niet mis. Als ik niet oppas, maakt hij er dit jaar weer 2... Die drive en werklust bewonder ik.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN