De perfecte plek voor online muziek

(Bijna) alle liedjes

Meezingen mag

Waar op het web luistert Niels het liefst naar muziek? Op Spotify, uiteraard. Hier vindt hij namelijk (bijna) alle muziek die ooit gemaakt is. Spotify is ook nog eens overal beschikbaar. Handig, voor iemand die minstens 23/7 online is… Er is alleen één probleem, vindt Niels:

“Met ruim 20 miljoen tracks zie je door de streaming-bomen het bos niet meer. Daarom lanceerden Wilbert Leering, Norbert Pek, Luuk Kloosterboer en ik drie weken geleden Perfects.nl: ruim 300 playlists samengesteld door kenners en liefhebbers, fraai vormgegeven en met een handige interface. We verbeteren de site komende tijd voor mobiel en iPad, maar alleen de eerste 2 dagen hadden we al zo'n 10.000 unieke bezoekers en ruim 40.000 pageviews. Aan curatie en tips is dus duidelijk behoefte op internet. Voortaan start ik mijn muzikale zoektocht op onze eigen site.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Toffe DJ’s

Toffe DJ’s: als iemand een betrouwbare bron is voor een blik nieuw (of iets minder nieuw) talent, dan is het Isis wel.

Cultureel layaren

Cultuur en technologie komen samen met deze app voor je smartphone. Want waar je in Rotterdam het best cultuur kunt snuiven, dat zoek je eenvoudig op met de Rotterdam Culture Layar.

Van seksualiteit en liefde

Voor haar boek en documentaire ‘Sletvrees’ zoekt Sunny Bergman naar de grenzen tussen seksualiteit en liefde. Zo kwam ze in aanraking met sekstantes in Oeganda en een slettencursus in de VS, maar ook met een romantisch Bengaals stel..

Zo wordt je blog snel succesvol

Samen met haar compagnon Susanne (met wie zij communicatiebureau KISS runt) bedacht Leuk Mens Kim de modeblog Hotterdan.nl in februari 2013. Door een slim plan te smeden voor de lancering en in te spelen op de actualiteit werd de blog binnen no time populair.