Relaxen in een retro camper

Back to the 70's

Blije Bus

Shaggy uit Scooby Doo is een onhandige pannenkoek, maar hij reed mooi wel in een klassiek hippie busje. Dankzij Firma Blije Bus kun je net als de slungel uit de tekenfilmserie op avontuur in een Volkswagen bus. Door Twente. Ja, echt, daar is het hartstikke leuk. 

Tijdens een weekendje in de retro-camper (een Volkswagen T2b uit 1976) hoef je aan niets te denken: er is een reisgids aanwezig met tips langs de route, de in car koelkast is goed gevuld, er zijn diverse films aan boord en als het fris is, zet je gewoon het kacheltje aan. Waar Shaggy ook jaloers op is: er is een oventje om je broodjes in te bakken. Je hebt dus echt alle tijd om je eigen roadmovie te maken. Het enige wat ontbreekt is Scooby-Doo als figurant. Gelukkig maar.

Een Retro-Weekendarrangement voor 2 personen boek je vanaf € 455,-

Contactgegevens

Firma Blije Bus
Pieter en Nienke van der Haak
info@retroweekend.nl
T: +316 21 88 58 33

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Life is good

In het one-room-hotel in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) kun je niet anders dan genieten van natuur, privacy en luxe.

Maak een spookrit in Amsterdam

Een engleuke rondleiding die je niet snel vergeet en waarbij je in een lijkwagen door Amsterdam rijdt? Doe de Twilight Tour... 

Cafés met de beste muziek

Op café gaan is sowieso geen straf, maar als er ook nog een moppie mooie muziek opstaat dan kan de avond helemaal niet meer stuk. Vincent Reinders – oprichter van muziekwebsite 22tracks – weet wel welke plekken hij uitkiest voor zijn portie pils ende patat.

Cultureel layaren

Cultuur en technologie komen samen met deze app voor je smartphone. Want waar je in Rotterdam het best cultuur kunt snuiven, dat zoek je eenvoudig op met de Rotterdam Culture Layar.