Relaxen in een retro camper

Back to the 70's

Blije Bus

Shaggy uit Scooby Doo is een onhandige pannenkoek, maar hij reed mooi wel in een klassiek hippie busje. Dankzij Firma Blije Bus kun je net als de slungel uit de tekenfilmserie op avontuur in een Volkswagen bus. Door Twente. Ja, echt, daar is het hartstikke leuk. 

Tijdens een weekendje in de retro-camper (een Volkswagen T2b uit 1976) hoef je aan niets te denken: er is een reisgids aanwezig met tips langs de route, de in car koelkast is goed gevuld, er zijn diverse films aan boord en als het fris is, zet je gewoon het kacheltje aan. Waar Shaggy ook jaloers op is: er is een oventje om je broodjes in te bakken. Je hebt dus echt alle tijd om je eigen roadmovie te maken. Het enige wat ontbreekt is Scooby-Doo als figurant. Gelukkig maar.

Een Retro-Weekendarrangement voor 2 personen boek je vanaf € 455,-

Contactgegevens

Firma Blije Bus
Pieter en Nienke van der Haak
info@retroweekend.nl
T: +316 21 88 58 33

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Top 5 beroemdheden met ultrakorte huwelijken

De liefde is iets moois. Dat vieren we hier bij Leukedingendoen graag. 

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…

Verborgen tuin in Utrecht

Oh, die rust! En dat middenin de Utrechtse binnenstad. Eigenlijk moeten we je deze tip niet geven, want dat deze tuin zo verborgen is, is juist ook weer haar charme. Maar vooruit, omdat jij het bent.