Relaxen in een retro camper

Back to the 70's

Blije Bus

Shaggy uit Scooby Doo is een onhandige pannenkoek, maar hij reed mooi wel in een klassiek hippie busje. Dankzij Firma Blije Bus kun je net als de slungel uit de tekenfilmserie op avontuur in een Volkswagen bus. Door Twente. Ja, echt, daar is het hartstikke leuk. 

Tijdens een weekendje in de retro-camper (een Volkswagen T2b uit 1976) hoef je aan niets te denken: er is een reisgids aanwezig met tips langs de route, de in car koelkast is goed gevuld, er zijn diverse films aan boord en als het fris is, zet je gewoon het kacheltje aan. Waar Shaggy ook jaloers op is: er is een oventje om je broodjes in te bakken. Je hebt dus echt alle tijd om je eigen roadmovie te maken. Het enige wat ontbreekt is Scooby-Doo als figurant. Gelukkig maar.

Een Retro-Weekendarrangement voor 2 personen boek je vanaf € 455,-

Contactgegevens

Firma Blije Bus
Pieter en Nienke van der Haak
info@retroweekend.nl
T: +316 21 88 58 33

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Soundtrackcity

Hoe leuk is dit: een wandeling maken door een fijne stad als Amsterdam, Rotterdam of Istanbul met op je mp3-speler de soundtrack van de stad. 

Jailbreak Tattoo Festival

Oké, dus je hebt een tattoo, en nu? Naar een tattoofestival natuurlijk. Kletsen en vergelijken met gelijkgestemden, het werk van grote artiesten live bewonderen en bandjes kijken. Lina tipt een festival in het hoge Noorden.

Leuke app: BreakFree

Eeeeeven kijken of er de afgelopen vijf minuten nog wat op Facebook is gebeurd, Instagram refreshen of snel nog even een mailtje versturen via je telefoon

Cubaanse sigaren

Zwoele latinklanken, heerlijke mojito’s en een uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse rakkers. Bij Cuban Cigars in Amsterdam kom je helemaal in Latijns-Amerikaanse sferen.