Relaxen in een retro camper

Back to the 70's

Blije Bus

Shaggy uit Scooby Doo is een onhandige pannenkoek, maar hij reed mooi wel in een klassiek hippie busje. Dankzij Firma Blije Bus kun je net als de slungel uit de tekenfilmserie op avontuur in een Volkswagen bus. Door Twente. Ja, echt, daar is het hartstikke leuk. 

Tijdens een weekendje in de retro-camper (een Volkswagen T2b uit 1976) hoef je aan niets te denken: er is een reisgids aanwezig met tips langs de route, de in car koelkast is goed gevuld, er zijn diverse films aan boord en als het fris is, zet je gewoon het kacheltje aan. Waar Shaggy ook jaloers op is: er is een oventje om je broodjes in te bakken. Je hebt dus echt alle tijd om je eigen roadmovie te maken. Het enige wat ontbreekt is Scooby-Doo als figurant. Gelukkig maar.

Een Retro-Weekendarrangement voor 2 personen boek je vanaf € 455,-

Contactgegevens

Firma Blije Bus
Pieter en Nienke van der Haak
info@retroweekend.nl
T: +316 21 88 58 33

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Met Nico Dijkshoorn in het Kroller Muller

Leer kunst kijken op een onvergetelijke manier en doe een audiotour met de stem en teksten van Nico Dijkshoorn in het Kröller Müller museum.

Bungalup Festival

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.

Upload Cinema

Je bent lekker aan het rondklikken op YouTube en plotseling ben je alweer uren verder. Herkenbaar? De mensen van Upload Cinema begrijpen je (en wij ook wel). 

Eten op het strand in Nederland

Gelukkig voor Willemijn heeft Nederland veel stranden, want dit Leuke Mens vertoeft het liefst aan zee.