Vlindertuin Vlindorado

Tropisch warm

Extreme make-over: van rups naar vlinder

Hoera, het is lente! Tijd voor kleedjes in het park dus, voor blote schouders in de zon en verliefde vlinders in de buik. Wil je nou ook eens vlinders ‘in het echie’ zien? Dan moet je deze lente zeker naar Vlindertuin Vlindorado. Je treft er gegarandeerd een tropische temperatuur en een heleboel prachtige fladderaars in indrukwekkende kleuren. In de poppenkast is bovendien dagelijks te zien hoe baby-vlinders hun pop uit kruipen.

Ook vlinders kijken? Dat kan hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.

Sport: waarom en welke dan?

Ja, die Sylvia weet wel hoe ze het luie zwijn van de bank moet jagen, namelijk met heel erg veel enthousiasme. “Ongeacht de berg, het weer of de sneeuw; als ik kan boarden, dan is het goed.

Bloeien en groeien in de hortus botanicus

De grootsheid van de natuur in het klein: dat ontdek je in de Hortus Botanicus in Amsterdam.

Holle Bolle Boom

Het zou best kunnen dat je nooit in je leven van de plaats Tuitjenhorn hebt gehoord. En eigenlijk is dat jammer, want dan ben je ook nog nooit bij de Holle Bolle Boom geweest.