Twitter voor interessante muziekblogs

Van 3voor12 tot DJbroadcast

En kattenfilmpjes

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

“Muziekblogs volg ik nog zelden op de voet. Ik gebruik Twitter als een soort rss-feed/reader, waarbij de mensen die ik volg mij wijzen op en linken naar interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Plus filmpjes van katten. 3VOOR12 lees ik vrijwel dagelijks, vooral de stukken van Atze de Vrieze. Daarnaast kom ik dankzij Twitter af en toe op The Quietus, Hype Machine, State Magazine, DJ Broadcast en talloze grote, kleine, bekende en onbekende blogs. Pitchfork mijd ik. Vast prima journalistiek (ze gebruiken er genoeg woorden voor…) maar de tong-in-de-wang van de Britse pop-pers mis ik. Een onleesbare site die zichzelf veel te serieus neemt. Belangrijkste en meest controversiële industrieblogger is volgens mij Bob Lefsetz: volstrekt full of himself maar als onafhankelijke buitenstaander legt hij al jaren de vinger op de zere plek in de muziekindustrie. Hij zou alleen wat minder vaak en minder lang moeten bloggen (aldus de man die zelf ook iedere dag blogt... ;-). “

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zeg het in Emoji

Vind je het geschreven woord ook maar zo-zo? Zeg het met Emoji! Gooi je zinnen in de app SpeakEmoji en er rollen hapklare zinnen in emoticons uit. Je kan er ook de online tool voor gebruiken op de website speakemoji.co.uk. 

Fietsen langs kunst

Een achttal kerkjes in het Gronings landschap zijn tijdens een bijzondere fietstocht te bewonderen.

Black Light Ping Pong

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.

De Hallen

Voor een onvergetelijke dag hoef je De Hallen eigenlijk helemaal niet uit.