Pinterest

Van DIY-items tot recepten

Leuke verslaving

Pinterest is hip, geen wonder dat er duizenden leuke DIY's en recepten te vinden zijn. En zodra je eenmaal aan het zoeken bent, blijf je bezig. Benieuwd naar Lisa's favoriete DIY-projecten en pinners?

“Pinterest is geweldig (en een tikkeltje verslavend)! Je kunt er uren speuren naar mooie plaatjes, fijne recepten en heel veel inspiratie. Ook is het handig om alles wat je wilt onthouden en bewaren te pinnen op je eigen digitale prikbord(en). Zelf vind ik vaak leuke DIY-projecten die ik zou willen maken of recepten die ik uit wil proberen en door middel van Pinterest kan ik al deze dingen bewaren en later makkelijk terugvinden.”

“Zoek een aantal pinners die dezelfde smaak hebben als jij en dan heb je zeker weten elke dag een goede dosis inspiratie! Pinners die zelf illustrator, ontwerper, stylist o.i.d. zijn hebben vaak hele mooie pinboards.  Een waarschuwing vooraf: je bent zo een paar uur verder en dan heb je uiteindelijk zelf nog niets gemaakt of gedaan! Er is zoveel te zien op Pinterest dat het soms overweldigend is. Zoek eens een DIY-project wat haalbaar is en ga het dan ook echt maken. Je kunt er wel 1000 pinnen, maar er ook echt iets mee doen is stukken leuker!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Klembank

Met behulp van de Klembank-poten tover je in een handomdraai drie houten planken om in een bankje. De Klembank bestaat uit 2 poten die je met of zonder set planken kunt bestellen. 

Koken met vergeten seizoensgroenten

Uitgekeken op je wekelijkse portie tomaat of paprika? Probeer dit heerlijke vergeten seizoensgroenten-recept met schorseneer.

Kleurrijke stappers voor heren

Heren opgelet! (Maar dames stiekem ook) Wanneer je op zoek bent naar een uniek paar schoenen, dan ben je bij Mascolori aan het goede adres.

Rijksstudio

Het Rijksmuseum stoffig en saai? Nee joh. Tegenwoordig kun je het museum namelijk volledig naar je eigen hand zetten, vanuit je luie stoel nota bene.