Moniques lievelings vegatip

Bijzonder en lekker

Geen konijnenvoer

Associeer jij konijnenvoer nog steeds met vegetarisch eten? Monique tipt je hier haar favoriete recept waardoor dat beeld voorgoed verdwijnt. Wedden dat je hiervan gaat watertanden?

“Ik ben dol op de boeken van Yotam Ottolenghi; hij is echt een tovenaar met groenten. Zijn ovengegaarde aubergines met karnemelksaus en granaatappelpitjes zijn ZO bijzonder en lekker. Gelukkig kun je ze ook eten bij Vinnies Deli, een van m'n favoriete hotspots in Amsterdam. Ik eet ongeveer de helft van alle maaltijden vegetarisch. Vaak heb ik het niet eens door; meestal mis ik het vlees of de vis niet. Toch zou ik het nooit 100 procent uit m'n eetpatroon kunnen bannen, simpelweg door mijn baan en het feit dat ik soms toch wel écht graag een (goed) biefstukje eet.”

Zelf deze aubergines maken? Hier zie je hoe je dit kunt doen.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Werken in de stilte van de natuur

Dan ben je bij Seats4Silence aan het juiste adres. Hier kun je een werkplek in een groene omgeving huren. Hierbij kun je deken aan een prachtig Tuinenpark in Utrecht, een kantoorkaravaan in Amsterdam of een Landgoed in Den Bosch. 

Altijd tijd voor taart

Ja klopt, teveel taart is niet gezond. Maar wel lekker. Stiekem zijn er dagelijks gelegenheden waarbij taart versnaperd kan worden, vindt Saakje.

Ultieme liedjes voor een serenade

Van welke muziek wordt Jaap warm? En welke liedje zingt hij het liefst als hij onder het balkon van Kim staat voor een serenade?

Worst Paté door Jane Grigson

Wil je eens wat anders kokkerelen? Ga dan aan de slag met het boek Worst Paté door Jane Grigson.