Klimpark Funforest

Als een aapje in de bomen

Met veiligheidsriempje, dat dan weer wel

Disneyfilms leren ons vele dingen. Zoveel dat ze voor bijna ieder kind deel van de opvoeding zijn. De moraal van het verhaal is bijna altijd: wie goed doet goed ontmoet en eerlijkheid duurt het langst. Alleen was dit bij de film Tarzan nou net ietsje anders. Meer iets in de richting van ''hoe hoger de boom, hoe harder de val.'' Kan ook heel metaforisch zijn natuurlijk ;-)

Anyway, bomen klimmen is dus leuk en een beetje gevaarlijk. Daar heeft Funforest iets op gevonden. Dit is een klimpark waarbij je onder begeleiding en met bescherming hoge bomen kunt beklimmen. Verschillende parcoursen zorgen ervoor dat het voor iedereen leuk is, zonder dat je je botten breekt. Ook zin om bomen te beklimmen? Ga dan naar een van de vier parken.

De Funforest parken vind je in
Venlo
Rotterdam
Amsterdam
Almere

Meer informatie vind je hier 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

1 dag offline

Dat we met z’n allen (te) vaak met computer- en telefoonschermpjes bezig zijn is nou eenmaal een feit. En ook al schuilt er achter die schermpjes een hele online wereld: schermstaren maakt je wereld paradoxaal genoeg ook juist kleiner. En daarom is het helemaal geen overbodige luxe om af en toe eens een dagje offline te gaan. 

Boswandeling Lage Vuursche

Weer of geen weer, Hannelore neemt haar dochter, manlief en hond regelmatig mee naar een prachtig groen bos op de Utrechtse Heuvelrug. Oké, ook omdat je daar lekker kunt lunchen.

Klooien met stokjes en modder

In het Amsterdamse Westerpark zit natuurspeeltuin het Woeste Westen verstopt. Hier vind je geen felgekleurde wipkippen en glijbanen, maar kunnen je kinderen ongeremd scharrelen in de natuur. 

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?