Minihaven De Schatberg

Kleinste haven van Nederland

Next level Berend Botje

Jonge kapiteins leven zich uit op het water in de  kleinste haven van Nederland. Met een kapiteins- of matrozenpet op gaan kleine zeemeerminnen en dwergpiraten de haven in. Na een praatje met de havenmeester waarin alles wordt uigelegd, kiezen de kinderen een replica van een zeeschip. Er ligt een cruiseschip, brandweerboot, waterpolitieboot of vissersboot met echte netten aangemeerd. En dan is het een kwestie van trossen los en varen maar.

Entree vanaf € 5,-. 

Contactgegevens

MiniHaven De Schatberg
Midden Peelweg 5, Sevenum
T: (077) 467 77 77

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lenen van de buren

Stel: je woont op drie hoog en je kunt al een paar maanden niet meer door de ramen kijken omdat ze zo vies zijn. Maarja, je hebt geen ladder en acrobatische taferelen zijn ook weer zo wat. Leen gewoon ’n lange ladder van de buurman via Peerby! Handig.

Samen cruisen is leuker

Heb jij ’n plekje over in de auto? Laat via BlaBlaCar weten waar jouw reis naartoe gaat en wie weet vind je gezellige medereizigers voor je trip. Want samen rijden is leuker, goedkoper én duurzamer.

Aardbeienland

Zelf je aardbeien plukken in Aardbeienland. Er is ook een aardbeienmuseum en je krijgt culinaire aardbeientips. Smullen maar.

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!