Kunst op brood

All you need is aluminiumfolie

Te cute om op te eten

Die gekke Japanners toch. Schattige kunst op geroosterd brood is een nieuwe culinaire hype aldaar. Maar in tegenstelling tot de traditionele kunsten komen er bij toast kunst geen verfkwasten, stiften of andere niet-eetbare zaken aan te pas. Het enige wat je nodig hebt is brood en een stukje aluminiumfolie en misschien een leuk Pokémon plaatje.
Zo ga je aan de slag:

1.     Je knipt een stukje aluminiumfolie in de grote van het brood
2.     Het ontwerp dat je op je boterham wilt, teken je op het aluminiumfolie
3.     De stukjes waarvan je wilt dat ze donker geroosterd worden, knip je uit
4.     Leg het folie op het brood
5.     Rooster je boterham in de oven
Leuk voor je kinderen die niet van brood houden, hetpaasontbijt, een druilerige middag of gewoon voor bij de lunch zometeen. Eet smakelijk!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!

DIY inspiratie

Voor DIY heb je een paar handige handjes nodig en… een dotje inspiratie. Voor dat laatste zorgt Henriette van Met de hand.

Uit eten voor minder dan een tientje

Uit eten voor weinig. Het is een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. Speciaal voor de Amsterdammers onder ons de favoriete cheap ass restaurants van foodblogger Leonie.

Hotspots met een goed doel

Als wereldverbeteraar helpt Leuk Mens Judith de mensheid graag een handje met haar eigen GEEF Café. Maar daar blijft het niet bij!