2 muzikale online radioshows voor insiders

Grappige jingle en domme grap

Perfecte combinatie

Kom jij bij het online zoeken naar radiostations niet verder dan Sky Radio? Hoog tijd dat je inschakelt bij de volgende twee muziekprogramma’s. Dan hoor je nog eens wat.

“Ik luister graag naar twee digitale radioprogramma's. Het tweewekelijkse programma van mijn vrind Niels Post op Red Light Radio bijvoorbeeld. Niels heeft een zeer overeenkomstige muzikale smaak maar weet alles net iets beter, sneller en langer. Dat uurtje in de twee weken is voor mij dus de ultieme combinatie van "oh ja die!" en "wat is dit?”

“Het andere programma is het onvolprezen "De Grote Dave en Youri Radio Show" van Dave von Raven (je weet wel, die gozert van The Kik) en Youri Post, niet geheel toevallig de jongere uitvoering van Niels Post. De #GD&YRS is voor mij de ultieme combinatie van exquisiete beat pareltjes en meligheid. Een goeie plaat, een grappige jingle en een domme grap, een combinatie die mij op het lijf geschreven is.”

Dit zijn de Leuke Culturele Dingen van Marcel Alexander Wiebenga, New Business Development Director bij muziekagentschap Sizzer.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Je Veux Flaner

Gijs heeft een passie voor ondernemen, dat blijkt wel uit het aantal coole bedrijfjes dat hij op zijn naam heeft staan. Naast het Rockstar Institute (instituut voor de interne en externe mens) en een app, heeft hij nu ook al een feestje. Een feestje met Gijs? Dat klinkt ons als muziek in de oren. 

Theater in 5D

5D biedt het hele jaar door cursussen en workshops aan en maken hun eigen voorstellingen. 

Workshop in etiquette

Weet jij eigenlijk nog hoe het heurt? Tijdens deze workshop in etiquette word je bij aankomst met een charmant gebaar ontvangen door butler Laurens, die je alles bijbrengt over etiquette.

Retro camper

Trek je hippiekleding maar aan, want je gaat terug naar de jaren '70 wanneer je overnacht in deze retro camper.