2 muzikale online radioshows voor insiders

Grappige jingle en domme grap

Perfecte combinatie

Kom jij bij het online zoeken naar radiostations niet verder dan Sky Radio? Hoog tijd dat je inschakelt bij de volgende twee muziekprogramma’s. Dan hoor je nog eens wat.

“Ik luister graag naar twee digitale radioprogramma's. Het tweewekelijkse programma van mijn vrind Niels Post op Red Light Radio bijvoorbeeld. Niels heeft een zeer overeenkomstige muzikale smaak maar weet alles net iets beter, sneller en langer. Dat uurtje in de twee weken is voor mij dus de ultieme combinatie van "oh ja die!" en "wat is dit?”

“Het andere programma is het onvolprezen "De Grote Dave en Youri Radio Show" van Dave von Raven (je weet wel, die gozert van The Kik) en Youri Post, niet geheel toevallig de jongere uitvoering van Niels Post. De #GD&YRS is voor mij de ultieme combinatie van exquisiete beat pareltjes en meligheid. Een goeie plaat, een grappige jingle en een domme grap, een combinatie die mij op het lijf geschreven is.”

Dit zijn de Leuke Culturele Dingen van Marcel Alexander Wiebenga, New Business Development Director bij muziekagentschap Sizzer.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Jouw überhippe Instagram-kiekjes ouderwets per post

Ontvang je tegenwoordig alleen nog oubollige maar goedbedoelde kaartjes van je oma op je deurmat? Het handmatig versturen van ansichtkaarten is niet meer wat het geweest is. En hoe vaak print jij je foto’s eigenlijk nog? Waarschijnlijk nauwelijks of nooit. 

Dilemma voor Marloes

Ha! Tijd om jou wat moeilijke dilemma’s voor te leggen, Marloes. We pakken je lekker terug voor al die keren dat je ons voor het onmogelijke liet kiezen. Althans, dat dachten we… Maar Marloes bekijkt alles van de positieve kant J Zo zien wij het graag!

Dineren volgens ’t boekje

Een boek kan je op vele manieren inspireren, dus ook op culinair gebied. Chantal Hintze lust in ieder geval wel pap van boeken en kwam met The Bookish Banquet: een literaire eetclub. 

Cinema Culinair

Er wordt in films vaak zo smakelijk gegeten en gretig gedronken dat je er honger van krijgt. Gelukkig is er nu Cinema Culinair en hoef je je tijdens smakelijke scènes niet langer te troosten met een bak chips en een fles cola.