2 muzikale online radioshows voor insiders

Grappige jingle en domme grap

Perfecte combinatie

Kom jij bij het online zoeken naar radiostations niet verder dan Sky Radio? Hoog tijd dat je inschakelt bij de volgende twee muziekprogramma’s. Dan hoor je nog eens wat.

“Ik luister graag naar twee digitale radioprogramma's. Het tweewekelijkse programma van mijn vrind Niels Post op Red Light Radio bijvoorbeeld. Niels heeft een zeer overeenkomstige muzikale smaak maar weet alles net iets beter, sneller en langer. Dat uurtje in de twee weken is voor mij dus de ultieme combinatie van "oh ja die!" en "wat is dit?”

“Het andere programma is het onvolprezen "De Grote Dave en Youri Radio Show" van Dave von Raven (je weet wel, die gozert van The Kik) en Youri Post, niet geheel toevallig de jongere uitvoering van Niels Post. De #GD&YRS is voor mij de ultieme combinatie van exquisiete beat pareltjes en meligheid. Een goeie plaat, een grappige jingle en een domme grap, een combinatie die mij op het lijf geschreven is.”

Dit zijn de Leuke Culturele Dingen van Marcel Alexander Wiebenga, New Business Development Director bij muziekagentschap Sizzer.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Aloha bar

Een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails.

Film: 24 Hour Party People

Geen zin om uit te gaan maar wel het gevoel? Bekijk dan de film 24 Hour Party People, getipt door Jojanneke van der Veer (DJ WANNABEASTAR).

Retro camper

Trek je hippiekleding maar aan, want je gaat terug naar de jaren '70 wanneer je overnacht in deze retro camper.

Een dagje Rotterdam

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen: