2 muzikale online radioshows voor insiders

Grappige jingle en domme grap

Perfecte combinatie

Kom jij bij het online zoeken naar radiostations niet verder dan Sky Radio? Hoog tijd dat je inschakelt bij de volgende twee muziekprogramma’s. Dan hoor je nog eens wat.

“Ik luister graag naar twee digitale radioprogramma's. Het tweewekelijkse programma van mijn vrind Niels Post op Red Light Radio bijvoorbeeld. Niels heeft een zeer overeenkomstige muzikale smaak maar weet alles net iets beter, sneller en langer. Dat uurtje in de twee weken is voor mij dus de ultieme combinatie van "oh ja die!" en "wat is dit?”

“Het andere programma is het onvolprezen "De Grote Dave en Youri Radio Show" van Dave von Raven (je weet wel, die gozert van The Kik) en Youri Post, niet geheel toevallig de jongere uitvoering van Niels Post. De #GD&YRS is voor mij de ultieme combinatie van exquisiete beat pareltjes en meligheid. Een goeie plaat, een grappige jingle en een domme grap, een combinatie die mij op het lijf geschreven is.”

Dit zijn de Leuke Culturele Dingen van Marcel Alexander Wiebenga, New Business Development Director bij muziekagentschap Sizzer.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lichtjes in de stad

Een stad kan overdag al vrij romantisch zijn, maar zodra de nacht valt en de lampjes branden is romantiek niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Zeker niet in een stad vol rijke historie en mooie bruggetjes als Utrecht.

De meest depressieve dag van het jaar

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!

Disco Boodschappen!

Blok vrijdagavond 10 april in je agenda, want dan is Disco Boodschappen bij de Dirk van den Broek op het Marie Heinekenplein in Amsterdam.

Workshop Action Painting

Haal de Karel Appel in je naar boven en volg een workshop Action Painting. Tijdens deze workshop kun je heerlijk smijten, kliederen en kladden met verf.