Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Vredige cocon voor 30+'ers

Bezweette troubadour

Als muziekpurist tipt Marcel natuurlijk een festival dat een geniale programmering heeft. Niet per se. Zijn favoriete muziekfestival is vooral ook fijn vanwege de locatie...

“Wat Into The Great Wide Open bijzonder maakt is gek genoeg niet eens de muziek. Die is soms te gek, maar soms ook verschrikkelijk kut. Afgelopen jaar heb ik serieus op het punt gestaan het podium te beklimmen om de daar optredende, met pretenties bezweette troubadour te lijf te gaan.”

Vredige cocon
“Wat ITWGO te gek maakt is de locatie van het festival zelf en van de podia. Die is bijzonder en vooral weg van alles, in een soort van vredige cocon voor 30+’ers, al dan niet met kinderen. Een locatie die, afgezien van bovenstaande troubadour ook nog eens voorzien is van te gekke acts uit vele muzikale windrichtingen.”

Dit zijn de Leuke Culturele Dingen van Marcel Alexander Wiebenga, New Business Development Director bij muziekagentschap Sizzer.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ontdekhoek

De Ontdekhoek is een grote werkplaats voor kinderen van 4-14 jaar waar je zelf proefjes mag doen.

Life is good

In het one-room-hotel in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) kun je niet anders dan genieten van natuur, privacy en luxe.

Niet zomaar een weekendje weg

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Meneer Paprika

Bij Meneer Paprika in Haarlem is het altijd een vrolijke boel. Deze speelgoed-annex-koffietent-annex-shop-in-shop staat namelijk propvol fijne spulletjes.