Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Vredige cocon voor 30+'ers

Bezweette troubadour

Als muziekpurist tipt Marcel natuurlijk een festival dat een geniale programmering heeft. Niet per se. Zijn favoriete muziekfestival is vooral ook fijn vanwege de locatie...

“Wat Into The Great Wide Open bijzonder maakt is gek genoeg niet eens de muziek. Die is soms te gek, maar soms ook verschrikkelijk kut. Afgelopen jaar heb ik serieus op het punt gestaan het podium te beklimmen om de daar optredende, met pretenties bezweette troubadour te lijf te gaan.”

Vredige cocon
“Wat ITWGO te gek maakt is de locatie van het festival zelf en van de podia. Die is bijzonder en vooral weg van alles, in een soort van vredige cocon voor 30+’ers, al dan niet met kinderen. Een locatie die, afgezien van bovenstaande troubadour ook nog eens voorzien is van te gekke acts uit vele muzikale windrichtingen.”

Dit zijn de Leuke Culturele Dingen van Marcel Alexander Wiebenga, New Business Development Director bij muziekagentschap Sizzer.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wonen in een museum

Kunst is natuurlijk mooi en leuk om naar te kijken, maar… je kunt er ook gewoon in gaan wonen! Zoiets moeten Jannie Tonnis de Graaf en haar man Job Kuiper hebben gedacht.

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

Romantisch slapen in Hotel New York

Perfect om na een uitgebreid diner en een compleet wijnarrangement naar de dansende lichtjes van de stad te kijken.

De 12 leukste brunchtentjes van Nederland

Eitje, koffie, croissantje, een hartige taart… Mmm, een brunch is de perfecte manier om je zondag goed te beginnen. Ideaal voor als je een zware zaterdagavond achter de kiezen hebt – of gewoon, als je lekker hebt uitgeslapen. We hebben de twaalf leukste brunchtentjes van Nederland voor je op een rij gezet. Elke provincie een!