Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Vredige cocon voor 30+'ers

Bezweette troubadour

Als muziekpurist tipt Marcel natuurlijk een festival dat een geniale programmering heeft. Niet per se. Zijn favoriete muziekfestival is vooral ook fijn vanwege de locatie...

“Wat Into The Great Wide Open bijzonder maakt is gek genoeg niet eens de muziek. Die is soms te gek, maar soms ook verschrikkelijk kut. Afgelopen jaar heb ik serieus op het punt gestaan het podium te beklimmen om de daar optredende, met pretenties bezweette troubadour te lijf te gaan.”

Vredige cocon
“Wat ITWGO te gek maakt is de locatie van het festival zelf en van de podia. Die is bijzonder en vooral weg van alles, in een soort van vredige cocon voor 30+’ers, al dan niet met kinderen. Een locatie die, afgezien van bovenstaande troubadour ook nog eens voorzien is van te gekke acts uit vele muzikale windrichtingen.”

Dit zijn de Leuke Culturele Dingen van Marcel Alexander Wiebenga, New Business Development Director bij muziekagentschap Sizzer.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

In vijf stappen vrolijk

Wij laten ons vandaag niet kisten! Volg deze vijf stappen en je bent in no time weer happy. 

Some Kind of Monster

Ben je een bandje, was je graag een bandje geweest of intrigeren bandjes je eenvoudigweg buitengewoon, dan is Some Kind of Monster een must see. Een snoeieerlijk kijkje in het leven van de ultieme rockband, op bezoek bij... de therapeut.

The Upperside

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet.

Museum Valse Kunst

De Mona Lisa aanraken? Dat kan niet in het Louvre. Maar wel in het Museum Valse Kunst in Vledder, want daar hangt een meesterlijke vervalsing.