Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Vredige cocon voor 30+'ers

Bezweette troubadour

Als muziekpurist tipt Marcel natuurlijk een festival dat een geniale programmering heeft. Niet per se. Zijn favoriete muziekfestival is vooral ook fijn vanwege de locatie...

“Wat Into The Great Wide Open bijzonder maakt is gek genoeg niet eens de muziek. Die is soms te gek, maar soms ook verschrikkelijk kut. Afgelopen jaar heb ik serieus op het punt gestaan het podium te beklimmen om de daar optredende, met pretenties bezweette troubadour te lijf te gaan.”

Vredige cocon
“Wat ITWGO te gek maakt is de locatie van het festival zelf en van de podia. Die is bijzonder en vooral weg van alles, in een soort van vredige cocon voor 30+’ers, al dan niet met kinderen. Een locatie die, afgezien van bovenstaande troubadour ook nog eens voorzien is van te gekke acts uit vele muzikale windrichtingen.”

Dit zijn de Leuke Culturele Dingen van Marcel Alexander Wiebenga, New Business Development Director bij muziekagentschap Sizzer.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buitenbios op zonne-energie

Solar Cinema is de eerste mobiele bioscoop op zonne-energie en brengt ongeziene films naar ongewone plekken.

Vier keer cultuur snuiven

Rijksmuseum? Gezien. Van Gogh Museum? Check. Tijd voor wat anders! Ontdek de museumparels van het oosten en noorden des lands met deze tips van Saakje.

De ideale vakantiedag van Lotte

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Lotte zou doen! 

Ontdek kunst via deze blogs

Wanneer je weer eens online rondstruint, vergeet dan vooral niet de kunstblogs die Oscar tipt.