Dagje televisie maken

Van commercial tot soap

Actrice of cameraman?

Die reclames die je pauze van GTST moet bekijken maken je nou niet bepaald blij, net zoals de nieuwste acteur die tijdens de desbetreffende soap het toneel betreedt. Nee, jij kan dit vanzelfsprekend allemaal beter. Acteren, monteren en filmen is kinderspel. Probeer het zelf tijdens de workshop dagje televisie maken.

Tijdens een dagje televisie maken kun je kiezen voor een soap, een raportage of een commercial. Je hoeft niet geniaal te zijn om dit te kunnen, een beetje creativiteit is alles wat je nodig hebt. Voor de technische hulp wordt terplekke gezorgd. Niet zo'n ambitie om de nieuwe Lieke van Lexmond te worden? Je kunt ook plaats nemen achter de camera of de lichtknoppen, alles is even belangrijk voor het eindresultaat. Een dagje televisiemaken doe je in het Hollywood van Nederland: het Mediapark. Meedoen kan vanaf 10 personen.

Zelf het leven voor of achter de spotlights ervaren?
Bezoek dan de website

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op Kano-date

De kano-date in het Amsterdamse bos is echt een aanrader.

Tour door de Jordaan

Het levenslied klinkt toch het beste in de Amsterdamse Jordaan. Gelukkig zijn er genoeg stamkroegen met dikke kleden op de tafels en een karaoke-installatie met smartlappen voor ’s nachts na tweeën.

Organiseer je eigen pop-up restaurant

Een pop-up diner in de planning staan? Piet van BAKrestaurant geeft je tips.

Opnieuw familiefoto’s maken

Als je je oude fotoalbums doorbladert is de kans groot dat je redelijk dubbel ligt om de outfits, kapsels en vooral de poses waarin je je als baby, peuter of kleuter gewillig laar fotograferen.