Dagje televisie maken

Van commercial tot soap

Actrice of cameraman?

Die reclames die je pauze van GTST moet bekijken maken je nou niet bepaald blij, net zoals de nieuwste acteur die tijdens de desbetreffende soap het toneel betreedt. Nee, jij kan dit vanzelfsprekend allemaal beter. Acteren, monteren en filmen is kinderspel. Probeer het zelf tijdens de workshop dagje televisie maken.

Tijdens een dagje televisie maken kun je kiezen voor een soap, een raportage of een commercial. Je hoeft niet geniaal te zijn om dit te kunnen, een beetje creativiteit is alles wat je nodig hebt. Voor de technische hulp wordt terplekke gezorgd. Niet zo'n ambitie om de nieuwe Lieke van Lexmond te worden? Je kunt ook plaats nemen achter de camera of de lichtknoppen, alles is even belangrijk voor het eindresultaat. Een dagje televisiemaken doe je in het Hollywood van Nederland: het Mediapark. Meedoen kan vanaf 10 personen.

Zelf het leven voor of achter de spotlights ervaren?
Bezoek dan de website

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.

Jippie, Valentijn

Geen smoesjes! Verwen jouw snoesje op 14 februari eens extra goed dit jaar. Valentijnsdag is namelijk: rood, kusjes, spannend, kaarsjes, roze, champagne, koken, lief, taart, knuffelen, knus en vooral veel liefde. En wij vinden dat die liefde wel eens lekker overdreven gevierd mag worden met heel veel toeters en bellen. Wij geven daarom de tip: bouw jouw eigen liefdespaleis.

Eten uit een kasteelmoestuin

Kasteeltuinen werden vroeger vaak gebruikt voor de teelt van groenten, fruit en bloemen voor eigen gebruik. De kasteelmoestuin van Landgoed Hackfort in het Gelderse Vorden heeft zijn oude functie nu teruggekregen. En daarmee ook zijn oude naam: het “Hof van Hackfort”. Vrijwilligers, soms aangevuld met begeleiders en bewoners van zorgboerderijen uit de omgeving, werken samen in het Hof van Hackfort en oogsten, zaaien en schoffelen er lustig op los. 

Rudolph the rednosed dog

Als het héle huis in kerstsferen is, dan kan de hond natuurlijk niet ontbreken.