Slapen in een postkantoor

Een verblijf dat je altijd een goed gevoel bezorgd

Hotel Het Oude Postkantoor

Overnachten in kamers waar vroeger honderdduizenden postzegels geplakt en liefdesbrieven, aanmaningen en Gouden Gidsen gesorteerd werden? Het kan in Hotel Het Oude Postkantoor. Dit prachtig gerenoveerde gebouw uit de jaren ’20 van de vorige eeuw heeft grappige kamers als De Wachtkamer, Het Loket of De Postkamer. Gelukkig hoef je ’s ochtends niet zo vroeg op als de oorspronkelijke gebruikers van het pand.

Een overnachting is vanaf € 120,- per kamer (met ontbijt en eigen badkamer) en je boekt hem hier

Contactgegevens

Hotel Het Oude Postkantoor
Zutphensestraat 6, Brummen
T: (0575) 566781
info@hetoudepostkantoor.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.   

Op wie ben jij verliefd?

Spannend! Stiekem anonieme briefjes schrijven naar iemand die je leuk vindt. Maar als je dat niet durft op een écht briefje, doe ’t dan lekker online op liefdesbiecht.nl.

NHOW Hotel

Iets wat niet mag ontbreken in een stad: architectuur & design. In Rotterdam heb je de Kubuswoningen en de Erasmusbrug, maar vooral ook een heleboel hoge gebouwen. Volgens Harold is het mooiste architectonische hoogstandje van Rotterdam daarom letterlijk een hoogtepunt!

Interviewen doe je zo

Een blog vol met interviews vraagt om wat voorbereiding. Een leuk persoon met een leuke baan, maar waar vind je al die mensen eigenlijk? Dit zijn de geheimen van Leuk Mens Linda: