Slapen in een postkantoor

Een verblijf dat je altijd een goed gevoel bezorgd

Hotel Het Oude Postkantoor

Overnachten in kamers waar vroeger honderdduizenden postzegels geplakt en liefdesbrieven, aanmaningen en Gouden Gidsen gesorteerd werden? Het kan in Hotel Het Oude Postkantoor. Dit prachtig gerenoveerde gebouw uit de jaren ’20 van de vorige eeuw heeft grappige kamers als De Wachtkamer, Het Loket of De Postkamer. Gelukkig hoef je ’s ochtends niet zo vroeg op als de oorspronkelijke gebruikers van het pand.

Een overnachting is vanaf € 120,- per kamer (met ontbijt en eigen badkamer) en je boekt hem hier

Contactgegevens

Hotel Het Oude Postkantoor
Zutphensestraat 6, Brummen
T: (0575) 566781
info@hetoudepostkantoor.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Beste plekjes voor de mooiste kiekjes

Nathalie heeft voor haar werk veel gefotografeerd. Er staan de prachtigste foto’s op haar naam. Het liefst legt ze plekjes vast waar de natuur haar gang kan gaan. In Afrika bijvoorbeeld. 

De vrije dag van DJ Isis

Als DJ speelt je werk zich voornamelijk af in andermans vrije tijd af. Maar wat als het werk erop zit? Waar breng je dan zelf het liefst je vrije tijd door? DJ Isis, sinds 2011 ook moeder van een zoontje, weet het wel: op een plek waar je lekker buiten kunt zijn en die ook geschikt is voor kindjes.

Koken in een professionele keuken

Wil je ‘iets met eten’ gaan doen maar is je eigen keuken te klein geworden voor je experimenten? Neem eens een kijkje bij Kitchen Republic. 

Cavia's knuffelen (of geiten)

Ga naar de kinderboerderij en geef de geitjes, cavia's en konijnen al je liefde.