Top 3 vintageshops

Ari, Labels & de kringloopwinkel

Relatief betaalbaar

Bijzondere tweedehands kleding vinden is een kwestie van goed zoeken. Eva tipt 3 leuke vintagewinkels in Nederland en België. Happy shopping...

Ari in Amsterdam
“In Amsterdam, bijna helemaal aan het einde van de Overtoom, zit de winkel Ari. Dit is een heerlijke rommelwinkel met grappige beeldjes en stoelen, maar ook met vintage leren tassen en schoenen. Het is een enorme bende en als je geluk hebt kun je op een mooie zaterdagmiddag tussen alle spullen nog een wijntje meedrinken met Ari en zijn vrouw.”

Broek in Waterland
“In het mooie Broek in Waterland heb je een kringloopwinkel waar je unieke dingen kunt spotten. Het is natuurlijk altijd een kwestie van goed zoeken, maar er zitten echte pareltjes tussen voor heel weinig geld. En als er niets voor je tussen zit, kun altijd nog een dorpje en de omgeving bekijken. Je waant je in een boek of film.”

Labels in Antwerpen
“In Antwerpen heb je de tweedehandswinkel Labels. Dat is inmiddels een begrip geworden in zowel Nederland als België. Je hebt daar de mooiste designerkleding van o.a. Ann Demeulemeester en Dries van Noten voor een betaalbare prijs. En met betaalbaar heb ik het wel over relatief betaalbaar. Bij sommige items krab je je nog steeds achter je oren, maar het is het meestal wel waard.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De magie van Marktplaats

Op Marktplaats vind je niet alleen tweedehands omafietsen. Er is veel meer, van designermeubels tot wonderlijke rariteiten. Maar...waar dan? Julien Rademaker zoekt het voor je op.

Leuke Lintjes

Een cadeau krijgen is leuk, maar een cadeau geven is... ook best leuk. Zeker als je flink kunt uitpa.. ehm... inpakken. 

Samen cruisen is leuker

Heb jij ’n plekje over in de auto? Laat via BlaBlaCar weten waar jouw reis naartoe gaat en wie weet vind je gezellige medereizigers voor je trip. Want samen rijden is leuker, goedkoper én duurzamer.

Sterrenlunch bij RIJKS

Ga je binnenkort het Rijksmuseum bezoeken? Reserveer op tijd en lunch, dineer en borrel erop los bij RIJKS, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster.