Top 3 vintageshops

Ari, Labels & de kringloopwinkel

Relatief betaalbaar

Bijzondere tweedehands kleding vinden is een kwestie van goed zoeken. Eva tipt 3 leuke vintagewinkels in Nederland en België. Happy shopping...

Ari in Amsterdam
“In Amsterdam, bijna helemaal aan het einde van de Overtoom, zit de winkel Ari. Dit is een heerlijke rommelwinkel met grappige beeldjes en stoelen, maar ook met vintage leren tassen en schoenen. Het is een enorme bende en als je geluk hebt kun je op een mooie zaterdagmiddag tussen alle spullen nog een wijntje meedrinken met Ari en zijn vrouw.”

Broek in Waterland
“In het mooie Broek in Waterland heb je een kringloopwinkel waar je unieke dingen kunt spotten. Het is natuurlijk altijd een kwestie van goed zoeken, maar er zitten echte pareltjes tussen voor heel weinig geld. En als er niets voor je tussen zit, kun altijd nog een dorpje en de omgeving bekijken. Je waant je in een boek of film.”

Labels in Antwerpen
“In Antwerpen heb je de tweedehandswinkel Labels. Dat is inmiddels een begrip geworden in zowel Nederland als België. Je hebt daar de mooiste designerkleding van o.a. Ann Demeulemeester en Dries van Noten voor een betaalbare prijs. En met betaalbaar heb ik het wel over relatief betaalbaar. Bij sommige items krab je je nog steeds achter je oren, maar het is het meestal wel waard.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vrouwendingen

Leuk Mens Sunny is als schrijver en documentairemaakster vaak bezig met de onderwerpen vrouwen, liefde en seksualiteit en hun aanwezigheid in de media.

De perfecte selfie

Het droomhuis van Nathalie

Iedereen heeft wel een droomhuis in gedachten. Nathalie dus ook. Hoe haar droomhuis eruit ziet? Een beetje van haarzelf en een beetje van het Hidden Hotel in Parijs. Laat je inspireren door de leuke tips van Nathalie!

Moois zien

Wij hebben de drie beste zie-tips in Rotterdam voor je op een rijtje gezet.