Restaurant Day: open je eigen pop-up restaurant

4 x per jaar

Culinaire craziness

Restaurant Day is de ultlieme dag voor hobbykoks die sterren zien, biologisch organische opscheppers, superieure snackbereiders en appeltaart aficionados. Maar Restaurant Day is ook leuk als je gewoon een keer iets wilt doen voor de mensen in je buurt of waar dan ook.

Voor 1 dag je eigen restaurant
Het idee is simpel: meld je voor de eerstvolgende restaurantdag aan op de site van Restaurant Day. Vertel waar en op welke tijden je die dag een restaurant opent (vanuit een busje, in een boom, op een pier, in een kantoor) en geef de naam en het menu door. Vervolgens kunnen de bezoekers van Restaurant Day jouw restaurant terugzien in een app en op de website. Dan nog even je tent promoten en eh, kom maar door met die 10- Johannes van Dam...

De volgende editie is op 21 november. Doe ook mee en meld je hier aan voor Restaurant Day.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schieten in het donker

Leuk he, lasergamen? Maar het wordt nóg leuker als je het in de allergrootste lasergame arena van Europa doet.

Koffie kan niet zonder koekje

Een bakkie troost zonder versnapering troost natuurlijk voor geen meter. Wat is volgens de heren van Koffiestation nou de ultieme zoete side dish bij een kop koffie?

Verleidelijke make-up

Nepwimpers en vijf lagen lipstick. De natte droom van elke man? Heus niet, volgens Aranka. Een potje zoenen kun je zo wel vergeten. Met welke make-up verleid je ‘m wel?

Mister Mofongo

Om Thaise curry of Spaanse tapas te eten hoef je echt niet ver weg. Bij Mofongo’s in Groningen - één van Leuk mens Anja’s favoriete restaurants -ervaar je ware holiday feelings