Restaurant Day: open je eigen pop-up restaurant

4 x per jaar

Culinaire craziness

Restaurant Day is de ultlieme dag voor hobbykoks die sterren zien, biologisch organische opscheppers, superieure snackbereiders en appeltaart aficionados. Maar Restaurant Day is ook leuk als je gewoon een keer iets wilt doen voor de mensen in je buurt of waar dan ook.

Voor 1 dag je eigen restaurant
Het idee is simpel: meld je voor de eerstvolgende restaurantdag aan op de site van Restaurant Day. Vertel waar en op welke tijden je die dag een restaurant opent (vanuit een busje, in een boom, op een pier, in een kantoor) en geef de naam en het menu door. Vervolgens kunnen de bezoekers van Restaurant Day jouw restaurant terugzien in een app en op de website. Dan nog even je tent promoten en eh, kom maar door met die 10- Johannes van Dam...

De volgende editie is op 21 november. Doe ook mee en meld je hier aan voor Restaurant Day.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Plantaardig shoppen

Dat plantaardig koken blijkt nog best een avontuurlijke bezigheid. We vroegen Laura naar haar favoriete shopadresjes, waarna zij prompt met hilarische garnalen en fantastische nepkip op de proppen kwam. Heb je meer tijd? Plan dan een tripje Berlijn en doe daar een van de drie immense vestigingen van Veganz aan. Een plantaardig bestaan saai? Nou neuh hoor.

Zo knap je een meubel op

Stel, je wilt de eikenhouten stoel van je oma een kleurtje geven. Hoe doe je dat op zo’n manier dat het er niet uitziet alsof een baby met een kwast in de weer is geweest? Louise helpt.

Romantische avond in Harderwijk

Kelly is foodblogger en eigenaar van GoodFoodLove. Dat Kelly van lekker eten houd is dus geen nieuws.

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.