Bruidsjurkenwinkel Covers Couture

Hier word je gepamperd

Bijpassende lingerie

Ok. De eerste stap is gezet: je hebt ja gezegd en gaat trouwen. Prettige wedstrijd met het vinden van de ultieme jurk. Oh, hoi Inge jij hier? Wat zeg je? Heb je een geniale bruidsjurkenwinkeltip?

De meest inspirerende bruidsjurkenwinkel
“Nederland heeft veel goede en inspirerende bruidsjurkenwinkels. Als ik eentje in het bijzonder moet noemen is dat Covers Couture in Utrecht. Hun aanbod is heel divers, want ze bieden niet alleen verschillende merken trouwjurken aan voor de bruid, maar ook prachtige kleding en accessoires voor de moeder van de bruid.”

Eigenaar met een hart van goud
“Alexandra is een vrouw die een groot hart heeft en niet alleen voor de zaak, maar ook voor al haar personeel. Iedereen die er werkt is zich er van bewust dat de bruid het middelpunt van de afspraak is. Er wordt geluisterd naar de wensen, er wordt meegedacht en de bruid wordt vooral gepamperd. Alexandra is een warme, lieve, gezellige en vooral meelevende vrouw en draait al jaren een top business.”

De mooiste jurk
“Het gaat er niet om wat ik een mooie jurk vind, maar wat de bruid een mooie jurk vindt. Zij moet zich er lekker in voelen, comfortabel, vrouwelijk… Tenslotte heeft zij het meestal de hele trouwdag aan. De bruid moet zich niet blind staren op haar maat. Laat gaan! Het verkoopteam van het bruidshuis heeft zoveel expertise en weet precies wat goed past bij het lichaam van de bruid. En wat ook vaak vergeten wordt, is het dragen van goede en passende lingerie onder de trouwjurk.”

Bekijk het aanbod van Covers Couture

www.covers.nl

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Waar woont de Sint als hij in Nederland is?

“Mama, waar woont Sinterklaas als hij in Nederland is?” Tja, wat zeg je dan. Wij helpen je op weg.

Bij koek hoort koffie!

Bij De Koekfabriek koop je eerst een koekje, dan krijg je er een gratis koffie bij. Alles draait om koek!

Hamburgers & wijn

Dat hamburgers ook heus heel verantwoord, lekker én culinair kunnen zijn, bewijzen ze bij Firma Pickles in Utrecht.

DIY Bento box

Geen gezeur meer over korstjes en beleg met deze feestelijke bento box. Want als je je lunchtrommels vult zoals deze Japanse dame dat doet, dan is het bijna te mooi om op te eten.