Bruidsjurkenwinkel Covers Couture

Hier word je gepamperd

Bijpassende lingerie

Ok. De eerste stap is gezet: je hebt ja gezegd en gaat trouwen. Prettige wedstrijd met het vinden van de ultieme jurk. Oh, hoi Inge jij hier? Wat zeg je? Heb je een geniale bruidsjurkenwinkeltip?

De meest inspirerende bruidsjurkenwinkel
“Nederland heeft veel goede en inspirerende bruidsjurkenwinkels. Als ik eentje in het bijzonder moet noemen is dat Covers Couture in Utrecht. Hun aanbod is heel divers, want ze bieden niet alleen verschillende merken trouwjurken aan voor de bruid, maar ook prachtige kleding en accessoires voor de moeder van de bruid.”

Eigenaar met een hart van goud
“Alexandra is een vrouw die een groot hart heeft en niet alleen voor de zaak, maar ook voor al haar personeel. Iedereen die er werkt is zich er van bewust dat de bruid het middelpunt van de afspraak is. Er wordt geluisterd naar de wensen, er wordt meegedacht en de bruid wordt vooral gepamperd. Alexandra is een warme, lieve, gezellige en vooral meelevende vrouw en draait al jaren een top business.”

De mooiste jurk
“Het gaat er niet om wat ik een mooie jurk vind, maar wat de bruid een mooie jurk vindt. Zij moet zich er lekker in voelen, comfortabel, vrouwelijk… Tenslotte heeft zij het meestal de hele trouwdag aan. De bruid moet zich niet blind staren op haar maat. Laat gaan! Het verkoopteam van het bruidshuis heeft zoveel expertise en weet precies wat goed past bij het lichaam van de bruid. En wat ook vaak vergeten wordt, is het dragen van goede en passende lingerie onder de trouwjurk.”

Bekijk het aanbod van Covers Couture

www.covers.nl

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Creatieve inspiratie op doen

Soms vind je inspiratie al bij je eigen voordeur - bijvoorbeeld als een lieveheersbeestje de lente aankondigt op je deurmat - en soms moet je er wat harder naar zoeken. Lisa tipt een hoop craft-events en een reeks magazines waarin zij graag naar moois snuffelt.

Romantisch dineren doe je zo

Je kunt natuurlijk samen aan dezelfde spaghettisliert gaan zitten lurken tijdens een romantisch diner. Aranka heeft andere ideeën.

Een modieuze mama word je zo

Als jonge moeder heb je vaak minder tijd voor jezelf. Maar dat betekent helemaal niet dat je er niet meer hip uit kunt zien, vindt Chris. 

Culinair snacken

Benieuwd naar de ultieme favorieten van Marjan? 'Gewoon', friet en pizza.