Cubaanse sigaren in Amsterdam

In een rookcafé

Cuban Cigars

Het is niet iets wat je tegenwoordig hardop uitspreekt, maar er is natuurlijk niks mis met een goede sigaar op zijn tijd. Het anti-rookbeleid heeft er alleen voor gezorgd dat je als tevreden roker met een ontevreden gevoel het café verlaat.

Want hoe leuk is het als je altijd naast zo’n ongezellige rookzuil of smeulende buitenasbak op de stoep moet staan? Precies. Bij Cuban Cigars in Amsterdam word je als sigarenroker met open tabaksbladeren ontvangen. Dus bestel een mojito en maak een keuze uit de uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse jongens. De hapjes komen van Pata Negra, een goed tapasrestaurant aan de overkant van de straat. 

Contactgegevens

Cuban Cigars
Utrechtsestraat 135, Amsterdam
T: (020) 7770988

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Monsterlijke spinaziesoep

Soms even helemaal geen idee meer hoe jij je kinderen iets fatsoenlijks kunt voeren? Wij wel! Plant ze eerst lekker een middagje achter de tv (vreselijk pedagogisch verantwoord) en kook daarna deze gruwelijk lekkere monstersoep met ze. Wedden dat ze ineens groenten lusten?

Het Philipsmuseum

De laatste jaren gaan de technologische ontwikkelingen zo snel dat ze nauwelijks bij te houden zijn. Gelukkig heeft het kersverse Philips Museum te Eindhoven alles even goed op een rijtje gezet. 

Van herenhuis naar studentenkamer

Druk jij wel eens op een willekeurige deurbel? Bij kitchen roulette is dat de normaalste zaak van de wereld. 

Organiseer een improvisatiediner

Dit zijn de Leuke Culinaire Dingen van Maarten van Caulil, eigenaar van een bijzondere Amsterdamse delicatessenwinkel.