Cubaanse sigaren in Amsterdam

In een rookcafé

Cuban Cigars

Het is niet iets wat je tegenwoordig hardop uitspreekt, maar er is natuurlijk niks mis met een goede sigaar op zijn tijd. Het anti-rookbeleid heeft er alleen voor gezorgd dat je als tevreden roker met een ontevreden gevoel het café verlaat.

Want hoe leuk is het als je altijd naast zo’n ongezellige rookzuil of smeulende buitenasbak op de stoep moet staan? Precies. Bij Cuban Cigars in Amsterdam word je als sigarenroker met open tabaksbladeren ontvangen. Dus bestel een mojito en maak een keuze uit de uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse jongens. De hapjes komen van Pata Negra, een goed tapasrestaurant aan de overkant van de straat. 

Contactgegevens

Cuban Cigars
Utrechtsestraat 135, Amsterdam
T: (020) 7770988

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Dutch Design Hotel Artemis

Hotels zijn over het algemeen plekken waar je niet voor je plezier komt. 

Kino Klandestino

Kino Klandestino is een gloednieuw, strikt geheim filmevenement in Groningen.

Koop een koe

Bio-industrie, vleesschandalen, kistkalveren: nee bedankt. Wij willen liever wél weten waar ons biefstukje in de wei heeft gestaan. 

Vincent van GoghHuis

Op de plek waar van Gogh geboren werd, in Zundert, staat het  Vincent van GoghHuis. De schilder neemt je mee in een reis door zijn leven. Naast dit leuke programma vind je verschillende exposities en tentoonstellingen van Vincent zijn werk, maar ook van mensen die zich door hem lieten inspireren.