Wandel tussen de boomtoppen

Boomkroonpad

Heel erg knabbel en babbel

Hey, Tarzan wannabee. Bij Buitencentrum Boomkroonpad in boswachterij Gieten-Borger in Drenthe is veel te beleven. Wat dacht je van een tocht door de worteltunnel, een boswandeling door de boswachterij Gieten-Borger of lekker spelen op De Bosweide of in het Lorkenspeelbos? Hier kun je namelijk hutten bouwen of broodjes bakken. Kinderachtig? Kies dan het Boomkroonpad. Dit wandelpad leid je hoog langs de toppen van dit Drentse bos. Kun je vanaf daar je ouders bestoken met die inmiddels keihard geworden zelfgebakken broodjes. Kewl.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

High van muziek

Vincent-22tracks-Reinders gaat het hardst op muziek. In een club. In Londen.

Zelf racen

Zelf een keer in een sportwagen racen over een circuit? Kan gewoon.

Zo ga je lekker sporten

Om fit te blijven naast alle feestjes is Poopycat-CEO Thomas Vles veel aan het kickboksen. We vroegen hem wanneer hij hiermee is begonnen en wat hij uit de sport haalt. En wat zou hij ons zou aanraden…“Ik ben met kickboksen begonnen toen ik 18 was, maar ik kon toen niet het geduld opbrengen om wedstrijden te doen.

Tina, a.k.a. Swissmiss

Altijd leuk om te weten waar andere mensen hun inspiratie vandaan halen. Milan surft daarvoor naar de andere kant van de oceaan.