Leer cocktails maken van een pro

Bols bartending academie

On the rocks

Wanneer je trek krijgt in cocktails weet je dat het hoogtepunt van de avond niet ver weg is. Zeker niet wanneer ze bereid worden door een niet onaantrekkelijke barschepsel (m/v). Die vind je volop in House Of Bols in Amsterdam. Maar alleen kijken en je laten bedienen, zo gaat het daar niet. Nee, tijdens een heuse workshop sla je zelf aan het shaken en ontdek je de basisgeheimen van deze drankvorm. Of je dat aan het einde van de les allemaal onthouden hebt kunnen we natuurlijk niet garanderen. Cheers.

Website:
www.houseofbols.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.

Brandweersurvival

Tijdens een dagje brandweersurvival leer je praktische dingen, zoals hoe je als een echte professional kunt rondrennen met een brandslang, maar ook theoretische zaken, zoals hoe backdraft ontstaat en of je benzine kunt blussen met water.

De Leukste kerst van Rena

"Als ik de aankondiging van Home Alone zie moet ik altijd weer lachen: 'Keviiiiiiiiiiin!'”