Volg een keramiekcursus

Maak er gerust een potje van

In heel Nederland

Ben je helemaal klaar met je ironische borduurseltjes en glazuurkillende zelfgebakken cupcakes? Maar wil je toch iets meer doen met je leven dan elke avond na je werk naar het kapsel van Matthijs van Nieuwkerk kijken? Doe dan net als de Romeinen en ga aan de slag met keramiek.

Tijdens een keramiekcursus probeer je een vaas, schaal, beeld of whatever te maken. Proberen ja, want die prachtige keramische voorwerpen uit de oudheid worden niet voor niets zo gekoesterd. Het is echt een uitdaging om iets moois te maken. Gelukkig zijn deze workshops geschikt voor alle niveaus. Dus maak er gerust een eh, potje van. Wij vonden een aantal workshops, verspreid door heel Nederland.

Keramiekcentrum de Tiendschuur in Tegelen

Hoeboer Keramiek Den Haag

De Kunstkade in Leeuwarden

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Little Green Dress

Kleren maken de man. Maar dan moet je ze wel dragen. Heb je ook veel kleren die je niet meer aantrekt? Ga dan eens naar een kledingruilfeest van Little Green Dress.

De maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt

Slenter jij altijd alle hippe markten af op zoek naar unieke hebbedingetjes? Dan moet je zeker even op de De Sunday Market rondsnuffelen in Amsterdam in je zondagse kloffie.

Verplichte muziekliteratuur

Het is nog maar de vraag of je blij moet zijn als je kind, neefje of buurjongen aangeeft dat hij artiest wil worden. Als je de verhalen in deze muziekliteratuur moet geloven, tenminste. Toch heeft Farid de boeken verslonden.

Graffiti voor bijna-lefgozers

Ben je een gozer zonder lef? Een maker zonder praatjes? Een al zonder durf? Ben jij iemand die best een keer graffiti zou willen spuiten - maar dan zonder het risico dat je gesnapt wordt door een smeris? Buskrijt laat je boefjesdromen uitkomen.