Volg een keramiekcursus

Maak er gerust een potje van

In heel Nederland

Ben je helemaal klaar met je ironische borduurseltjes en glazuurkillende zelfgebakken cupcakes? Maar wil je toch iets meer doen met je leven dan elke avond na je werk naar het kapsel van Matthijs van Nieuwkerk kijken? Doe dan net als de Romeinen en ga aan de slag met keramiek.

Tijdens een keramiekcursus probeer je een vaas, schaal, beeld of whatever te maken. Proberen ja, want die prachtige keramische voorwerpen uit de oudheid worden niet voor niets zo gekoesterd. Het is echt een uitdaging om iets moois te maken. Gelukkig zijn deze workshops geschikt voor alle niveaus. Dus maak er gerust een eh, potje van. Wij vonden een aantal workshops, verspreid door heel Nederland.

Keramiekcentrum de Tiendschuur in Tegelen

Hoeboer Keramiek Den Haag

De Kunstkade in Leeuwarden

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sinterklaassurprises

Wij hebben de leukste klassieke surprises met een twist voor je op een rijtje gezet.

Museum Valse Kunst

De Mona Lisa aanraken? Dat kan niet in het Louvre. Maar wel in het Museum Valse Kunst in Vledder, want daar hangt een meesterlijke vervalsing.

Blogs voor het hele gezin

Als je behoefte aan inspiratie hebt, dan kun je natuurlijk terecht op het wereldwijde web. Maar waar moet je zijn? Welke blogs moet je hebben en welke borden moet je volgen op Pinterest?

Sinterkruesli

Kee verklapt aan ons het lekkerste en meest originele Sintontbijt. Superlekker en zelfs een beetje gezond!