Volg een keramiekcursus

Maak er gerust een potje van

In heel Nederland

Ben je helemaal klaar met je ironische borduurseltjes en glazuurkillende zelfgebakken cupcakes? Maar wil je toch iets meer doen met je leven dan elke avond na je werk naar het kapsel van Matthijs van Nieuwkerk kijken? Doe dan net als de Romeinen en ga aan de slag met keramiek.

Tijdens een keramiekcursus probeer je een vaas, schaal, beeld of whatever te maken. Proberen ja, want die prachtige keramische voorwerpen uit de oudheid worden niet voor niets zo gekoesterd. Het is echt een uitdaging om iets moois te maken. Gelukkig zijn deze workshops geschikt voor alle niveaus. Dus maak er gerust een eh, potje van. Wij vonden een aantal workshops, verspreid door heel Nederland.

Keramiekcentrum de Tiendschuur in Tegelen

Hoeboer Keramiek Den Haag

De Kunstkade in Leeuwarden

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cafés met de beste muziek

Op café gaan is sowieso geen straf, maar als er ook nog een moppie mooie muziek opstaat dan kan de avond helemaal niet meer stuk. Vincent Reinders – oprichter van muziekwebsite 22tracks – weet wel welke plekken hij uitkiest voor zijn portie pils ende patat.

Jippie, Valentijn

Geen smoesjes! Verwen jouw snoesje op 14 februari eens extra goed dit jaar. Valentijnsdag is namelijk: rood, kusjes, spannend, kaarsjes, roze, champagne, koken, lief, taart, knuffelen, knus en vooral veel liefde. En wij vinden dat die liefde wel eens lekker overdreven gevierd mag worden met heel veel toeters en bellen. Wij geven daarom de tip: bouw jouw eigen liefdespaleis.

De beste verhaaltjes-voor-het-slapen-gaan

Vandaag even niet de deur uit maar lekker op tijd naar bed? Lees dan verder om erachter te komen wat de favoriete kinderverhaaltjes en liedjes zijn van Regina en haar dochter Bardot.

StoryTiles

StoryTiles zijn miniatuur verhalen gemaakt op Hollandse Witjes (een hele simpele, witte vierkante tegel).