Workshop wollen plaid vilten

Do It Yourself knuffellapje

Zeldzame schapen

De neiging om onder het materiaal te kruipen waar je tijdens deze workshop mee werkt is vrij groot. Toch is het handig om scherp te blijven tijdens deze workshop Wollen plaid vilten van Zachtaardig. Zo steek je namelijk iets op over het eeuwenoude viltproces dat je toepast op echte wol.

Het is gebaseerd op een werkwijze waarin het draait om warm water, zeep en wrijving met de handen. We leven natuurlijk in de 21ste eeuw. Dus het proces wordt versneld met een viltmachine. Dat geeft je wat rust als je handen op standje blaar staan.

Alle viltproducten worden gemaakt van ongeverfde, geschoren wol van zeldzame schapenrassen. Dus lief voor dieren en zacht voor jezelf. Het leukste? Dit zachte vachtje neem je aan het eind van de middag meteen mee naar huis.

Website
Zachtaardig.nl

De Facebookpagina van Zachtaardig

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cafés met een prima muziekbeleid

Als je dan de hele dag bezig bent met muziek luisteren, maken en beoordelen, kun je dan nog onbevangen een stukje muzak aanhoren? Mwa, niet echt. Marcel A. Wiebenga zou het geen beroepsdeformatie willen noemen, maar gevoelig voor slechte muziek is hij wel. En welke horeca bezoekt deze sensitieve muziekman dan?

De Hallen

Voor een onvergetelijke dag hoef je De Hallen eigenlijk helemaal niet uit.

Volg een smartlappenworkshop

Je staat onder de douche en laat jezelf vaak dan helemaal gaan. 

De Wadden: natuurlijke high

Voor een totaal ontspannend uitje moet je op een van de Waddeneilanden zijn. Natasha Bloemhard vertelt je waarom...