Workshop wollen plaid vilten

Do It Yourself knuffellapje

Zeldzame schapen

De neiging om onder het materiaal te kruipen waar je tijdens deze workshop mee werkt is vrij groot. Toch is het handig om scherp te blijven tijdens deze workshop Wollen plaid vilten van Zachtaardig. Zo steek je namelijk iets op over het eeuwenoude viltproces dat je toepast op echte wol.

Het is gebaseerd op een werkwijze waarin het draait om warm water, zeep en wrijving met de handen. We leven natuurlijk in de 21ste eeuw. Dus het proces wordt versneld met een viltmachine. Dat geeft je wat rust als je handen op standje blaar staan.

Alle viltproducten worden gemaakt van ongeverfde, geschoren wol van zeldzame schapenrassen. Dus lief voor dieren en zacht voor jezelf. Het leukste? Dit zachte vachtje neem je aan het eind van de middag meteen mee naar huis.

Website
Zachtaardig.nl

De Facebookpagina van Zachtaardig

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maandagblues, wat is dat?

Wil je de week fris beginnen op je muffige kantoor, regel dan eens een maandagochtendshow. Deze inspirerende en vooral motiverende workshop wordt alleen uitgevoerd –de naam zegt het al- op de maandagochtend,

Bier, bier, en nog eens...

Als je van bier houdt zit je in de Jopenkerk (de voormalige Jacobskerk) in Haarlem helemaal goed.

Hotel Not Hotel

Vrij diep in Amsterdam-West verscholen is weer een nieuw pareltje in de hotelscene opgedoken: Hotel Not Hotel.

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.