Top 5 beroemdheden met ultrakorte huwelijken

Van Pamela Anderson tot Britney Spears

Tot de creditcard ons scheidt

De liefde is iets moois. Dat vieren we hier bij Leukedingendoen graag. Helaas maakt liefde soms blind. En dan hebben we het niet over een beetje bijziendheid. Dit is onze Top 5 beroemdheden die het huwelijksbootje uitstapten voordat het goed en wel op zee was:

5. Reality 'ster' Kim Kardashian en haar voormalige liefde Kris Humphries waren maar liefst 72 dagen getrouwd in 2011. Arm zijn ze niet geworden van de scheiding, de filmrechten voor het huwelijk zijn verkocht voor een slordige 17,9 miljoen dollar. Als dat geen echte liefde is.

4. Baywatch icoon, stoeipoes, Playboy model, maar bovenal natuurlijk Hans Klok assistent Pamela Anderson en filmproducent Rick Soloman hielden het maar liefst 68 dagen samen uit. (Dit was overigens niet Pams enige flitshuwelijk; in 2006 was ze 122 dagen getrouwd met Kid Rock.)

3. Drew Barrymore en bareigenaar Jeremy Thomas waren gelukkig getrouwd voor (een ongetwijfeld roerige) 29 dagen.

2. Geen idee waar Carmen Elektra goed in is. Echtgenote zijn is in ieder geval niet haar sterkste eigenschap. Ze trouwde met basketballer Dennis Rodman om 7 uur 's ochtends in Las Vegas. Maar ook zij kwamen niet door de wittebroodsweken heen, na 9 dagen stapten zij uit het zinkende huwelijksbootje.

1. Britney Spears en haar jeugdliefde Jason Alexander trouwden na een nachtje Las Vegas in 2004. Ze waren maar liefst 55 uur samen toen de liefdesbel uiteen spatte.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.

Industrieel trouwen

Ben je van plan om je grote liefde eeuwige trouw te beloven, maar zoek je naar een wat stoerdere locatie dan zo’n standaard wit idyllisch kerkje?

Stomen in het hooi

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. 

Werelds waterbed

Voor het mooiste ‘waterbed’ ter wereld reizen we af naar Bali, naar de villa Udang House op het luxueuze resort Bambu Indah.