Top 5 beroemdheden met ultrakorte huwelijken

Van Pamela Anderson tot Britney Spears

Tot de creditcard ons scheidt

De liefde is iets moois. Dat vieren we hier bij Leukedingendoen graag. Helaas maakt liefde soms blind. En dan hebben we het niet over een beetje bijziendheid. Dit is onze Top 5 beroemdheden die het huwelijksbootje uitstapten voordat het goed en wel op zee was:

5. Reality 'ster' Kim Kardashian en haar voormalige liefde Kris Humphries waren maar liefst 72 dagen getrouwd in 2011. Arm zijn ze niet geworden van de scheiding, de filmrechten voor het huwelijk zijn verkocht voor een slordige 17,9 miljoen dollar. Als dat geen echte liefde is.

4. Baywatch icoon, stoeipoes, Playboy model, maar bovenal natuurlijk Hans Klok assistent Pamela Anderson en filmproducent Rick Soloman hielden het maar liefst 68 dagen samen uit. (Dit was overigens niet Pams enige flitshuwelijk; in 2006 was ze 122 dagen getrouwd met Kid Rock.)

3. Drew Barrymore en bareigenaar Jeremy Thomas waren gelukkig getrouwd voor (een ongetwijfeld roerige) 29 dagen.

2. Geen idee waar Carmen Elektra goed in is. Echtgenote zijn is in ieder geval niet haar sterkste eigenschap. Ze trouwde met basketballer Dennis Rodman om 7 uur 's ochtends in Las Vegas. Maar ook zij kwamen niet door de wittebroodsweken heen, na 9 dagen stapten zij uit het zinkende huwelijksbootje.

1. Britney Spears en haar jeugdliefde Jason Alexander trouwden na een nachtje Las Vegas in 2004. Ze waren maar liefst 55 uur samen toen de liefdesbel uiteen spatte.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weg met sinterklaas

De een vindt het op zijn 50ste nog steeds geweldig, de ander kan die verklede oude man echt niet uitstaan. Hoor jij bij de laatste groep en doe jij er alles aan om 5 december te vermijden, dan hebben wij wat handige 'vermijd-de-sint-tips'.

Hartjespizza met Nutella

Wil je lekker samen eten in Amsterdam, maar hoeft het niet te sjiek? Jaap tipt zijn favoriete pizzatent. 

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.

Restaurant Day: open je eigen pop-up restaurant

Uitgegeten bij de restaurants in jouw buurt? Doe mee met Restaurant Day en open voor 1 dag je eigen restaurant.