Dutch Design Hotel Artemis

Design dromenland

Een cultureel koffietje doen

Hotels zijn over het algemeen plekken waar je niet voor je plezier komt. Vloerbedekking die alles bedekt behalve zijn lelijkheid, kleurloos eten, een kamer die ingericht lijkt door een oneervol ontslagen Ikea ontwerper: non merci.

Hotel Artemis - van de gelijknamige Amsterdamse kunstopleiding - pakt het anders aan. Hier drink jij je bakkie pleur in een interieur dat met veel zorg en liefde is uitgezocht. En dat zie je. Behalve bijzondere meubels en een unieke inrichting, vind je in dit hotel namelijk ook wisselende design- en kunstcollecties van beginnende én gevestigde Nederlandse kunstenaars.

Of je dromen in dit hotel net zo fantasierijk zijn als de kunst, dat moet je ons maar laten weten...

Boek een nachtje of kom gewoon langs in Design Hotel Artemis

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kruip de tv in

Als je je aanmeldt op deze toffe website hoef je nooit meer zelf op zoek te gaan naar een leuk programma om bij te wonen, publiek-gezocht houdt je dan vanzelf op de hoogte van de leukste en nieuwste televisieprogramma’s.

Tips tegen podiumvrees

Hoe ga je met je zenuwen om vlak voor een optreden? We vroegen aan Yzabel of ze nog goeie tips heeft voor podiumvrees, hoe kan je hier het beste mee omgaan?

De Sterrenkubus

Een nacht onder de sterren. Niet in de buitenlucht, maar in een heerlijk comfortabel huisje in het boerenland.

Musthaves voor je interieur

Toe aan een nieuw interieur? Doe je voordeel met deze leuke shopadresjes van Maud.