Dutch Design Hotel Artemis

Design dromenland

Een cultureel koffietje doen

Hotels zijn over het algemeen plekken waar je niet voor je plezier komt. Vloerbedekking die alles bedekt behalve zijn lelijkheid, kleurloos eten, een kamer die ingericht lijkt door een oneervol ontslagen Ikea ontwerper: non merci.

Hotel Artemis - van de gelijknamige Amsterdamse kunstopleiding - pakt het anders aan. Hier drink jij je bakkie pleur in een interieur dat met veel zorg en liefde is uitgezocht. En dat zie je. Behalve bijzondere meubels en een unieke inrichting, vind je in dit hotel namelijk ook wisselende design- en kunstcollecties van beginnende én gevestigde Nederlandse kunstenaars.

Of je dromen in dit hotel net zo fantasierijk zijn als de kunst, dat moet je ons maar laten weten...

Boek een nachtje of kom gewoon langs in Design Hotel Artemis

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stadswandeling met een Hagenaar

Den Haag leren kennen door de ogen van een Hagenaar. Ga gratis op stap met een Den Haag Greeter die je alle mooie plekken van de stad laat zien.

Overal glaasjes water

Je kunt veel van Nederland zeggen, maar lekker kraanwater hebben we! En dan is dat ook nog eens helemaal gratis. Niet ok dus dat als je een glaasje water bestelt in een horecagelegenheid, je 9 van de 10 keer afgescheept wordt met een gebotteld flesje bronwater. Tetsuro legt uit bij welke restaurants je terecht kunt voor een lekker glaasje kraanwater. Dat je er ook nog lekker kunt eten is mooi meegenomen.

Schiet je eigen film

Altijd al in een speelfilm willen spelen? Dit is je kans! Bij Bootje Varen Breda kun je je eigen kaskraker opnemen.

Vlieland truck

Verschillende tochten maken in de Vliehors Expres; een omgebouwde truck die je over zandvlaktes al het moois laat zien wat Vlieland te bieden heeft.