Dutch Design Hotel Artemis

Design dromenland

Een cultureel koffietje doen

Hotels zijn over het algemeen plekken waar je niet voor je plezier komt. Vloerbedekking die alles bedekt behalve zijn lelijkheid, kleurloos eten, een kamer die ingericht lijkt door een oneervol ontslagen Ikea ontwerper: non merci.

Hotel Artemis - van de gelijknamige Amsterdamse kunstopleiding - pakt het anders aan. Hier drink jij je bakkie pleur in een interieur dat met veel zorg en liefde is uitgezocht. En dat zie je. Behalve bijzondere meubels en een unieke inrichting, vind je in dit hotel namelijk ook wisselende design- en kunstcollecties van beginnende én gevestigde Nederlandse kunstenaars.

Of je dromen in dit hotel net zo fantasierijk zijn als de kunst, dat moet je ons maar laten weten...

Boek een nachtje of kom gewoon langs in Design Hotel Artemis

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pinguin Radio

Ben je dat geouwehoer op die commerciële radiozenders een beetje beu, maar vind je de nummers op Skyradio te gezapig?

Slapen in een luchtbel

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen.

Gek op fotografie? Bezoek UNSEEN

Benieuwd naar nieuw fotografietalent? Roy weet waar je moet zijn..

Ondernemen doe je zo

Een bedrijf beginnen is net zo makkelijk als het in elkaar zetten van de gemiddelde Billykast van IKEA. Je kan dan wel alle benodigdheden hebben, maar soms moet je creatief zijn om het voor elkaar te krijgen. Vertel eens Caroline, wat was jouw geheim?