iPad pret voor het gezin

Planten tegen zombies

Alleen in het weekend

Je moeder zal maar een succesvolle blogger zijn. Hoe leuk dat je dan de hele dag op een tablet mag spelen. Toch Martine?

"We hebben een iPad, maar daar mag alleen in het weekend op gespeeld worden. Bij mijn dochter (4) is de Zappelinapp favoriet. Hierin kan ze filmpjes kijken en tekeningen maken. Mijn zoon (6) speelt graag Waar is Wally? en Planten tegen Zombies. Een leuke app voor kleine kinderen is Maily, hiermee kunnen ze heel eenvoudig zelf mailen met door jou geselecteerde contacten."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Overal gezichtjes

Ken jij het begrip ‘Eyebombing’ al? Je herinnert je vast en zeker wel die kleine zwart/wit oogjes waar je mee knutselde! Met ‘Eyebombing’ gebruik je deze oogjes alleen niet voor een knutselwerkje, maar plak je ze gewoon overal op. 

Leuke app: Forest

Het motto van deze app is ‘Stop phubbing!’, ofwel: stop met je telefoon klooien als je in gezelschap bent, eigenlijk moet studeren, of geconcentreerd wilt werken.

Zelf maken: chocoballonnen

Ben jij niet de allerbeste chefkok te wereld maar wil je toch shinen met een classy toetje? Maak dan super eenvoudige maar mega feestelijke chocoladebakjes. Het enige wat je nodig hebt, is pure chocolade, een pan, een koelkast en… ballonnen. 

M.C. Escher

Iets laagdrempeligs maar toch highbrow? Dan gaat Debby naar Het Paleis in Den Haag voor de permanente M.C. Escher expositie.