Uiteten met kinderen

Bazar en Il Cavallino

Geen standaard kindermenu

Wanneer Martine met haar kinderen uit eten gaat, kiest ze niet voor dat gezellige eetcafe met een kindermenu in de vorm van slappe frietjes en bitterballen...

"De kinderen gaan het liefst naar Bazar op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, vanwege de mooie lichtjes en het personeel dat altijd vriendelijk is, vooral voor kinderen. Verder hebben we een restaurant in de straat zitten, Il Cavallino, waar ze graag komen. Er staan daar voornamelijk pasta's op de kaart en ze mogen dan zelf zeggen hoe ze hun pasta willen. In het geval van mijn zoon is dat pasta met witte saus en geraspte parmezaan, en plakjes komkommer en tomaat apart op een bordje. Alles gaat op!"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste kerst van Rena

"Als ik de aankondiging van Home Alone zie moet ik altijd weer lachen: 'Keviiiiiiiiiiin!'”

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.

Hele dag ontbijten in Rotterdam

Zaterdag, 12.43 uur. Jij wordt wakker met een lege maag, dito voorraadkast en trek in een stevig ontbijt om je kater te voeren. Maar waar moet je in vredesnaam naartoe? 

De geschiedenis van fotografie

Sinds een jaartje of 185 maken we foto’s. Eerst met van die enorme toestellen, tegenwoordig heeft elke smartphone een ingebouwde camera.