Uiteten met kinderen

Bazar en Il Cavallino

Geen standaard kindermenu

Wanneer Martine met haar kinderen uit eten gaat, kiest ze niet voor dat gezellige eetcafe met een kindermenu in de vorm van slappe frietjes en bitterballen...

"De kinderen gaan het liefst naar Bazar op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, vanwege de mooie lichtjes en het personeel dat altijd vriendelijk is, vooral voor kinderen. Verder hebben we een restaurant in de straat zitten, Il Cavallino, waar ze graag komen. Er staan daar voornamelijk pasta's op de kaart en ze mogen dan zelf zeggen hoe ze hun pasta willen. In het geval van mijn zoon is dat pasta met witte saus en geraspte parmezaan, en plakjes komkommer en tomaat apart op een bordje. Alles gaat op!"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoge hak-bestendige uitjes

Zwarte vegen onder je ogen en acute blaren tijdens een romantisch afspraakje zijn natuurlijk behoorlijk ongewenst. Beautyblogger Aranka weet romantische uitjes waar je make-up niet van uitloopt.

Trainen om Spiderman te worden

Bootcamp is al een paar jaar hip en happening bij volwassenen, maar ook voor kinderen is het zeer geschikt. Helemaal als je aan de slag gaat om het hulpje van Spiderman te worden of in opleiding gaat tot Ninja. Bootcamp4kids heeft de wildste trainingen in de aanbieding voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook heel geschikt als kinderfeestje. 

Fotoshoot met koeien

In het oost’n van het land staat zuivelboerderij Effink, a.k.a. De Twentse Boerin. Hier beleef je het ultieme dagje uit op het platteland.

Het kookboek van de eeuw

Er zijn nogal wat klassiekers op kookboekgebied. Klassiekers die je onmogelijk allemaal in je boekenkast kan hebben staan - tenzij je een overload aan ruimte en tijd en geld en toewijding hebt.