Fraaie vintage & oude meuk: rommelmarkt IJ-hallen

Je vindt altijd iets moois

Prachtige locatie

Een keer per maand is er een evenement waar het niet uitmaakt of je veel of weinig te besteden hebt. Waar het niet draait om de juiste merkkleding of dure hebbedingen.

We hebben het niet over de ledenvergadering van de splinterbeweging Buddhisten Tegen Pinnen, nee dit is de grootste vlooienmarkt van Europa in de Amsterdamse IJ-Hallen. Woot!

Je kunt hier snuffelen tussen mooie vintage kleding, interieurspullen, speelgoed uit de jaren tachtig en negentig, verwassen H&M kinderkleding en nog veel meer. Uiteraard ding je af en prop je jezelf vol met vette patat en poffertjes. Zo doen we dat in Amsterdam Noord. Tip: kom vroeg....    

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe overleef ik een lange autorit met kinderen?

Het is weer zomervakantie! En dat betekent: zon, zee en vrijheid. Maar jammer genoeg ook: lange autoritten met (zeurende) kinderen op de achterbank. Leuk Mens Natascha heeft tips!

Schieten in het donker

Leuk he, lasergamen? Maar het wordt nóg leuker als je het in de allergrootste lasergame arena van Europa doet.

Art & Lemonade

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad.

Zo knap je een meubel op

Stel, je wilt de eikenhouten stoel van je oma een kleurtje geven. Hoe doe je dat op zo’n manier dat het er niet uitziet alsof een baby met een kwast in de weer is geweest? Louise helpt.