Fraaie vintage & oude meuk: rommelmarkt IJ-hallen

Je vindt altijd iets moois

Prachtige locatie

Een keer per maand is er een evenement waar het niet uitmaakt of je veel of weinig te besteden hebt. Waar het niet draait om de juiste merkkleding of dure hebbedingen.

We hebben het niet over de ledenvergadering van de splinterbeweging Buddhisten Tegen Pinnen, nee dit is de grootste vlooienmarkt van Europa in de Amsterdamse IJ-Hallen. Woot!

Je kunt hier snuffelen tussen mooie vintage kleding, interieurspullen, speelgoed uit de jaren tachtig en negentig, verwassen H&M kinderkleding en nog veel meer. Uiteraard ding je af en prop je jezelf vol met vette patat en poffertjes. Zo doen we dat in Amsterdam Noord. Tip: kom vroeg....    

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Studio K

Bij Studio K kun je zo’n beetje alles doen. Een voorstelling bekijken in de theaterzaal, een filmpje pakken in de arthouse-bioscoop, een drankje drinken op het terras of lekker lunchen in het restaurant.

Op Kano-date

De kano-date in het Amsterdamse bos is echt een aanrader.

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.

Geef eens een geitje de fles

Voor Amsterdammers is het allang bekend: wil je iets leuks doen met je kinderen dan ga je naar de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.