Volg een smartlappenworkshop

Hartverscheurende tranentrekkers

Doe een Hazes

Je staat onder de douche en laat jezelf vaak dan helemaal gaan. Al je emoties gooi je met het grootste gemak in uithalen waar de buren het jaren later nog over hebben: ‘we hebben gelijk 112 gebeld.’ Herkenbaar? Volg dan een workshop smartlappen zingen in de muziekaalste wijk van Amsterdam, de Jordaan. Hier begrijpen ze jouw passie en koesteren ze de snik in je stem. Het slechte nieuws voor het thuisfront: je krijgt een cd mee naar huis....

Volg ook een smartlappenworkshop

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Heimwee naar de RoXY

Informeer je Isis naar de meest memorabele club, dan komt ‘ie toch weer bovendrijven: die ene onvergetelijke Amsterdamse club, waar je helaas nooit meer voor in de rij kunt staan. Isis legt uit wat de RoXy zo bijzonder maakte.

Vulli’s Magische speelboom

Zo, Hannelore heeft wel smaak. Ze tipt hier even een speelgoedklassieker die in geen gezin mag ontbreken. En dat hoeft ook niet, want dit speelgoed dat populair was in de jaren ’70 en ’80, is opnieuw in productie genomen.

NHOW Hotel

Iets wat niet mag ontbreken in een stad: architectuur & design. In Rotterdam heb je de Kubuswoningen en de Erasmusbrug, maar vooral ook een heleboel hoge gebouwen. Volgens Harold is het mooiste architectonische hoogstandje van Rotterdam daarom letterlijk een hoogtepunt!

Lachworkshop

Een enorm cliché natuurlijk, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: lachen is gezond. Tijdens het lachen produceren je hersenen namelijk de stof endorfine.