Volg een smartlappenworkshop

Hartverscheurende tranentrekkers

Doe een Hazes

Je staat onder de douche en laat jezelf vaak dan helemaal gaan. Al je emoties gooi je met het grootste gemak in uithalen waar de buren het jaren later nog over hebben: ‘we hebben gelijk 112 gebeld.’ Herkenbaar? Volg dan een workshop smartlappen zingen in de muziekaalste wijk van Amsterdam, de Jordaan. Hier begrijpen ze jouw passie en koesteren ze de snik in je stem. Het slechte nieuws voor het thuisfront: je krijgt een cd mee naar huis....

Volg ook een smartlappenworkshop

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Creatief met vilt

Vilt is weer terug van nauwelijks weggeweest. Tijd voor een opfriscursusje dus. Tijdens deze workshop mag je aan de slag met kant-en-klaar vilt in diverse kleuren en diktes. Je kiest zelf wat je maakt.

Brakke brunch

Kijk, daar is over nagedacht. Elke zondag van 11 tot 15 kun je bij eetbar het Concerthuis in Groningen met je zonnebril op bijkomen van je heftige zaterdagavond. De speciale ‘brakke brunch’ bestaat uit een uitgebreid lunchbuffet.

De Leukste kerst van Rena

"Als ik de aankondiging van Home Alone zie moet ik altijd weer lachen: 'Keviiiiiiiiiiin!'”

Garnalen vissen op Texel

Je gaat mee op een garnalenboot, je bent getuige van het visproces en je leert de kleine zeekreeft te analyseren met de bemanning. En daarna? Proeven natuurlijk.