Slapen in een atelier of studio

Hotel Rotterdam

Miles, geef me nog een bammetje aub

Hotel Rotterdam is gek genoeg geen hotel, maar het draait wel om overnachtingen. Dat zit zo: Hotel Rotterdam koppelt bezoekers van Rotterdamse evenementen en festivals aan de artiesten daarvan. Stel je bent op een Jazzfestival. Dan regelt Hotel Rotterdam dat je kunt overnachten bij een top(!)-jazzmuzikant . Het is altijd een verrassing bij wie je logeert.... Dus dat wordt een avond lang 'Jazz in de puurste zin van het woord' ervaren. En de volgende ochtend natuurlijk verrast worden door het lekkerst gecomponeerde ontbijt ooit. Of je ontdekt dat de artiest gek is op slappe oploskoffie. Het zijn uiteindelijk net mensen.

Eerstvolgende edities:
Hotel Rotterdam, Wake up in Opera tijdens Operadagen Rotterdam
Hotel Rotterdam, Wake up in Jazz tijdens North Sea Round Town 

Wil je wel gewoon in een hotel in Rotterdam overnachten? Kijk dan hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.

Matchboox

Een ingenieuze vondst voor stiekeme lezers: de MatchBoox.

Eten op het strand in Nederland

Gelukkig voor Willemijn heeft Nederland veel stranden, want dit Leuke Mens vertoeft het liefst aan zee.

Samen naar de sauna

Hoi herfst! Gezellig dat je er bent hoor. Nu kunnen we namelijk weer leuke dingen gaan doen waar we het vooral heel warm van krijgen. Zoals stomen in de sauna. Dit zijn onze favorieten: