Slapen in een atelier of studio

Hotel Rotterdam

Miles, geef me nog een bammetje aub

Hotel Rotterdam is gek genoeg geen hotel, maar het draait wel om overnachtingen. Dat zit zo: Hotel Rotterdam koppelt bezoekers van Rotterdamse evenementen en festivals aan de artiesten daarvan. Stel je bent op een Jazzfestival. Dan regelt Hotel Rotterdam dat je kunt overnachten bij een top(!)-jazzmuzikant . Het is altijd een verrassing bij wie je logeert.... Dus dat wordt een avond lang 'Jazz in de puurste zin van het woord' ervaren. En de volgende ochtend natuurlijk verrast worden door het lekkerst gecomponeerde ontbijt ooit. Of je ontdekt dat de artiest gek is op slappe oploskoffie. Het zijn uiteindelijk net mensen.

Eerstvolgende edities:
Hotel Rotterdam, Wake up in Opera tijdens Operadagen Rotterdam
Hotel Rotterdam, Wake up in Jazz tijdens North Sea Round Town 

Wil je wel gewoon in een hotel in Rotterdam overnachten? Kijk dan hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak je eigen hoed

Zit je je ook altijd te verlekkeren aan de hoedjesparade tijdens Prinsjesdag, maak dan eens je eigen hoofddeksel onder begeleiding van een deskundige. 

Magneet Festival

Als íemand het nachtleven in Nederland op haar duimpje kent, dan is het DJ Isis wel. Dus als je dan benieuwd bent naar een tof, spannend nieuw initiatief, dan kun je dat het beste aan deze voormalige nachtburgemeester vragen. Toch, Isis?

Geluk in een doosje

Een portie geluk op je deurmat, wie wil dat nou niet? Geluk in een doosje is een abonnement op leuke, vrolijke, kleine cadeautjes

Moniques favorieten

Met goed ontbijten hebben we allemaal wel eens moeite, Monique vertelt hier over haar favoriete ontbijtje (uiteraard op bed). Liever een lekkere lunch? Zolang je geen glutenallergie heb, zit je wel goed met deze tip.