Zweefvliegen

Kunst- en zweefvliegwerk

bloed, zweef en tranen

Zweefvliegen is eigenlijk gewoon vliegen, maar dan dat het vliegtuig geen motor heeft. Een zweefvlucht komt dus eigenlijk vooral neer op sierlijk neerstorten, en als je jezelf bij het lezen van voorgaande zinsdeel vastklampte aan de stoel waar je nu op zit, dan is het waarschijnlijk niets voor jou.

Dat zweefvliegen spannend is, dat is nu wel duidelijk. Dus als je wat sensatie zoekt in je leven, dan is dit wellicht een idee. Je hoeft niet eens per se meteen een hele cursus te volgen: een kennismakingszweefvlucht maak je al voor een paar tientjes.

Zelf zweefvliegen?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schieten in het donker

Leuk he, lasergamen? Maar het wordt nóg leuker als je het in de allergrootste lasergame arena van Europa doet.

Strandtent Timboektoe

Timboektoe is een strandtent zoals ‘em wenst; met (deze zomer veel) zon, zand, surfplanken, rieten dakjes en een vleugje hippie.

Proef de 5 Trappisten fietsroute

Ervaar de smaak van de Trappistenbieren van Vlaanderen en Brabant met deze gave fietsroute speciaal voor alle bierliefhebbers onder ons.  De fietsroute is in totaal 344 km, opgedeeld in 6 deelroutes die je langs 5 trappistenkloosters leidt. Dat is flink doorfietsen dus, maar als je aan het einde een heerlijk koud biertje te wachten staat moet dit wel lukken. 

Organiseer een vliegend feestje

Bij FTV Flight Events organiseren ze het evenement dat bij jou past in combinatie met een heuse rondvlucht vanaf Lelystad Airport.