Intieme jamsessies

Café De Vreemde Eend

Dordrecht

Zin in wimperknipperende lichtshows, speakers die je ingewanden wegtrillen en spectaculaire choreografieën?

Dan moet je absoluut niet naar huiskamercafé De Vreemde Eend in Dordrecht. In dit intieme cafeetje worden elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond akoestische concerten gegeven door jong en iets minder jong talent. Als je into folk, pop americana, jazz en world bent moet je zeker een keertje langskomen. Al was het maar omdat de toegang (meestal) gratis is.

Contactgegevens

De Vreemde Eend
Bagijnhof 27, Dordrecht
T: (078) 6316678 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Festivals voor in de vakantie

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn.

Yogavakantie

Op vakantie doe je even helemaal niets behalve lekker uitrusten en opladen. En als je vakantie nou combineert met yoga, heb je een gouden duo te pakken.

Swingen, shaken en zingen

Dat Brazilianen goed kunnen dansen, komt geheid door het Zuidelijke temperament. Maar wij Nederlanders kunnen stiekem ook heel goed met die heupjes heen en weer bewegen.

Asieldieren aaien

Fransiscus van Assissi deed het al met verve, en jij kunt het ook: lief zijn voor dieren. Alle dieren, welteverstaan. Want jouw poes/hond/vis mag er dan prinsheerlijk bij liggen/liggen/zwemmen, er zijn in Nederland asielen vol met dieren die het minder feestelijk getroffen hebben. Een mooie missie voor de dierenliefhebber dunkt ons: ga eens een asieldiertje aaien.