Intieme jamsessies

Café De Vreemde Eend

Dordrecht

Zin in wimperknipperende lichtshows, speakers die je ingewanden wegtrillen en spectaculaire choreografieën?

Dan moet je absoluut niet naar huiskamercafé De Vreemde Eend in Dordrecht. In dit intieme cafeetje worden elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond akoestische concerten gegeven door jong en iets minder jong talent. Als je into folk, pop americana, jazz en world bent moet je zeker een keertje langskomen. Al was het maar omdat de toegang (meestal) gratis is.

Contactgegevens

De Vreemde Eend
Bagijnhof 27, Dordrecht
T: (078) 6316678 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Logeren in een vliegtuigsuite

Slapen in een vliegtuig klinkt niet echt comfortabel. Uren met opgetrokken benen en je hoofd tegen het raampje? Nee, bedankt.

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!

Soundtrackcity

Hoe leuk is dit: een wandeling maken door een fijne stad als Amsterdam, Rotterdam of Istanbul met op je mp3-speler de soundtrack van de stad. 

Beste bandjesscene van Europa

Een ding is duidelijk: Niels is helemaal lyrisch van de Britse muziekscene. En een beetje concurrentie, daar is hij ook niet vies van. Benieuwd naar zijn persoonlijke winnaars?