Intieme jamsessies

Café De Vreemde Eend

Dordrecht

Zin in wimperknipperende lichtshows, speakers die je ingewanden wegtrillen en spectaculaire choreografieën?

Dan moet je absoluut niet naar huiskamercafé De Vreemde Eend in Dordrecht. In dit intieme cafeetje worden elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond akoestische concerten gegeven door jong en iets minder jong talent. Als je into folk, pop americana, jazz en world bent moet je zeker een keertje langskomen. Al was het maar omdat de toegang (meestal) gratis is.

Contactgegevens

De Vreemde Eend
Bagijnhof 27, Dordrecht
T: (078) 6316678 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lenen van de buren

Stel: je woont op drie hoog en je kunt al een paar maanden niet meer door de ramen kijken omdat ze zo vies zijn. Maarja, je hebt geen ladder en acrobatische taferelen zijn ook weer zo wat. Leen gewoon ’n lange ladder van de buurman via Peerby! Handig.

Weekendje Berlijn

Ach du, Berlin. Met je rauwe randje. Met je underground feesten, vervallen pretparken en eigenzinnige locals.

De paden op, de lanen in

De natuur van het Twentse platt’nland is werkelijk waar schitterend. En je beleeft het optimaal op Erfgoed Bossem.

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.