Intieme jamsessies

Café De Vreemde Eend

Dordrecht

Zin in wimperknipperende lichtshows, speakers die je ingewanden wegtrillen en spectaculaire choreografieën?

Dan moet je absoluut niet naar huiskamercafé De Vreemde Eend in Dordrecht. In dit intieme cafeetje worden elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond akoestische concerten gegeven door jong en iets minder jong talent. Als je into folk, pop americana, jazz en world bent moet je zeker een keertje langskomen. Al was het maar omdat de toegang (meestal) gratis is.

Contactgegevens

De Vreemde Eend
Bagijnhof 27, Dordrecht
T: (078) 6316678 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Festivals voor in de vakantie

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn.

Overal glaasjes water

Je kunt veel van Nederland zeggen, maar lekker kraanwater hebben we! En dan is dat ook nog eens helemaal gratis. Niet ok dus dat als je een glaasje water bestelt in een horecagelegenheid, je 9 van de 10 keer afgescheept wordt met een gebotteld flesje bronwater. Tetsuro legt uit bij welke restaurants je terecht kunt voor een lekker glaasje kraanwater. Dat je er ook nog lekker kunt eten is mooi meegenomen.

Met de waterbus door Rotjeknor

Normaliter zou je een hartverzakking krijgen wanneer de stadsbus het water in plonst, maar in Rotjeknor is dat een volstrekt normale zaak. 

Je bruiloft op canvas

De mooiste dag van je leven vastleggen op canvas? Origineel en bijzonder! Maar ook leuk om cadeau te geven.